TOP 5 cei mai bogați artiști din lume – Tu i-ai văzut în concert până acum?

TOP 5 cei mai bogați artiști din lume – Tu i-ai văzut în concert până acum?
TOP 5 cei mai bogați artiști din lume – Tu i-ai văzut în concert până acum?

Fie că ești super fan muzică sau ești genul căruia îi place un anumit tip, sigur ți-au trecut pe la urechi informații despre cei mai bogați artiștii ai planetei. Beyonce, Taylor Swift, Rihanna sau Jay-Z sunt câțiva dintre cântăreții care domină clasamentele de specialitate de foarte mulți ani. Îți prezentăm mai jos 5 dintre cei mai faimoși și mai bogați cântăreți din lume, pe care ar trebui să îi vezi în concert măcar o dată în viață.

Care sunt artiștii cei mai bogați din lume și ce averi au?

1. Jay-Z

Artisul de origine americană Jay-Z este asociat de mulți ani, în acte și nu numai, cu artista Beyonce. Creator de hituri de-a lungul carierei pentru mulți alți artiști, nu numai pentru faimoasa lui soție, Jay-Z a fost desemnat la finele anului 2023 drept cel mai bogat artist din lume, cu o avere ce depășește 1.4 miliarde de dolari. De altfel, Jay-Z a devenit primul artist miliardar din lume în 2019, iar de atunci nu a făcut altceva decât să își consolideze poziția și să mai facă… bani. Și apropo de concerte, până să treacă pragul României și să te bucuri de un concert cu el, te poți încălzi la un restaurant cu muzică live în București, așa cum este Berăria H.

2. Rihanna

Pe locul 2 al clasamentului care unește cei mai bogați artiști din lume se află Rihanna. Cântăreața a făcut foarte mulți bani din muzică, însă și din brandul propriu de cosmetice. Se pare că și Rihanna a atins pragul de 1.4 miliarde de dolari, fiind aproape de Jay-Z, conducătorul clasamentului artiștilor bogați.

3. Paul McCartney

Pe locul 3 în clasamentul celor mai bogați oameni din muzică se află Paul McCartney, unul din membrii celei mai cunoscute trupe de pe planetă: The Beatles. Cu o avere estimată la 1.2 miliarde de dolari, McCartney continuă să facă valuri la concerte și să vândă bilete într-un număr uriaș. 

4. Puff Daddy

Poziția a patra în clasamentul celor mai bogați artiști din lume este ocupată de Puff Daddy sau P. Diddy, cum se mai intitula pe vremuri. Cu 3 premii Grammy, cele mai importante din industria muzicală, și peste 500 de milioane de albume vândute, Puff Daddy are o avere ce depășește un miliard de dolari și continuă să crească, în ciuda contextelor sociale și private în care se regăsește artistul în ultima vreme.

5. Jimmy Buffet

Locul 5 în topul celor mai bogați artiști din lume este ocupat de Jimmy Buffet, cântăreț american de succes și cunoscut pentru stilul său tropical rock. Artistul, decedat de curând, avea o avere de aproape un miliard de dolari și continuă să vândă muzica sa chiar și după moarte.

Așadar, aceștia sunt 5 dintre cei mai bogați artiști din lume. Unii dintre aceștia se pregătesc de concerte în întreaga lume, în timp ce alții au rămas legende. În orice caz, dacă îi prinzi la un concert, ești norocos.

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cât de ușor iartă Andreea Bălan și motivul pentru care trece peste greșelile oamenilor din viața ei. “Mulți oameni în spate care mi-au greșit, pe care nu credeam vreodată că o să îi iert.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies