Top 5 cele mai atractive opțiuni de parfumuri de damă, la prețuri ieftine. Descoperă eleganța accesibilă!

top 5 cele mai atractive parfumuri de dama
Top 5 cele mai atractive opțiuni de parfumuri de damă

Bineînțeles că există nenumărate parfumuri de damă, însă nu toate sunt la fel de atractive. Însă știați care sunt primele 5 opțiuni?

Aflați din rândurile următoare, care sunt 5 cele mai atractive opțiuni de parfumuri pentru damă, dar și la un preț acceptabil. În plus, descoperiți și care sunt aromele acestor parfumuri, arome care le fac cu adevărat deosebite. 

 

5. Nina Ricci- Rose Extase

Pe locul cu numărul 5, atunci când vine vorba despre cele mai atractive opțiuni de parfumuri de damă, care dețin și prețuri acceptabile, se află parfumul Nina Ricci Rose Extase.

Acesta este unul dintre parfumurile care fac parte din categoria celor potrivite pentru o primă întâlnire, atunci când îți dorești să fii mai atractivă ca niciodată. De asemenea, dacă obișnuiești să îți placă parfumurile florale, și acesta este unul care deține un exces plăcut de trandafir, zmeură, dar și vanilie. 

Este unul dintre parfumurile pe care nu ai cum să le ignori, dat fiind faptul că se potrivește de minune, în special datorită faptului că oferă un aer de Emily in Paris, fiind un parfum dulce foarte pudrat, însă în același timp plăcut, nu deranjant, perfect pentru întâlnirile de

prânz, ocazionale, sau oricare moment în care alegi să fii cochetă și simpatică. 

  • Note de vârf – fructe de pădure roșii 
  • Note de mijloc- Trandafir si Zmeură 
  • Note de bază – vanilie, mosc si ambră 
  • Parfum – floral, fructat 

Citește și: Top 10 parfumuri de seară pentru femei. Parfumul special pentru întâlnire!

parfumuri dama
Top 5 cele mai atractive opțiuni de parfumuri de damă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Istoria fascinantă a parfumului Chanel No. 5 și impactul său asupra industriei parfumurilor

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

4. Zara- Rich Warm Addictive

Pe locul cu numărul 4, atunci când vine vorba despre cele mai atractive opțiuni de parfumuri de damă, care dețin și prețuri acceptabile, se află parfumul Zara Rich Warm Addictive.

Acesta este un parfum puțin mai diferit față de cel precedent, mai puțin cochet, însă extrem de intens, parfum care a fost creat pentru bărbați, însă este unisex, fiind preferat de nenumărate femei. 

Este parfumul bogat, cald, care fără să vrei îți va crea dependență, fiind unul dintre cele mai populare parfumuri comercializate de acest brand. Astfel, cu siguranță atunci când va fi purtat de către o femeie, bărbații vor fi cei care îl vor adora, dat fiind faptul că este purtat de acestea, făcându-l din ce în ce mai atrăgător. 

Este imposibil să nu simți aroma de bujor, combinată cu rom, dar și lichior de cafea, note dulci, asemănătoare cu un expresso cald, dar și un gust intens de martini, fiind un parfum extrem de atrăgător, potrivit pentru o seară perfectă în doi. 

  • Note de vârf – miere, nucă de cocos 
  • Note de mijloc- tutun, lemn de santal 
  • Note de bază – cedru 
  • Parfum – dulce, oriental 

Top 5 cele mai atractive opțiuni de parfumuri de damă[Sursa foto: freepik]

3. Elizabeth Arden- White Tea

Pe locul cu numărul 3, atunci când vine vorba despre cele mai atractive opțiuni de parfumuri de damă, care dețin și prețuri acceptabile, se află parfumul Elizabeth Arden- White Tea. Acesta este un parfum cu adevărat proaspăt, care oferă un miros asemănător cu momentul în care ieșiți din duș, curați, imaculați, ca și cum plutiți pe un norișor.

Este parfumul potrivit pentru persoanele care nu își doresc să poarte un anumit parfum, fie el dulce, atrăgător, tare, și așa mai departe, ci doar un parfum simplu, care le va oferi o atmosferă curată și proaspătă în jurul lor. 

Acest parfum este potrivit pentru orice moment, însă în special dacă vă răsfățați cu un tratament pentru relaxare, savurați o ceașcă de ceai, aveți parte de o experiență unică alături de o persoană importantă pentru voi etc., având note puțin spus proaspete, cu o mireasmă de citrice absolut imaculată, ceai alb, pudră de iris și multe alte astfel de note care conferă parfumului o dulceață moale, care cu siguranță va domina preferințele personale din viitorul apropiat. 

  • Note de vârf – Note marine, Ferigă, Mandarină si Salvie 
  • Note de mijloc- ceai alb, iris alb si mate 
  • Note de bază – Lemuri Exotice, Ambrette (Mosc Mallow), Boabe Tonka si Ambra 
  • Parfum – florale, dulce 

parfumuri dulci dama
Top 5 cele mai atractive opțiuni de parfumuri de damă[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

2. Miu Miu- Twist

Pe locul cu numărul 2, atunci când vine vorba despre cele mai atractive opțiuni de parfumuri de damă, care dețin și prețurile acceptabile, se află parfumul Miu Miu – Twist. Acesta este unul dintre parfumurile pe care le poți purta fără grijă la birou sau la oricare loc de muncă, dat fiind faptul că nu este un parfum tare, dar suficient de plăcut încât să miroasă imediat ce a intrat într-o încăpere. Cu siguranță va oferi ținutei tale o notă profesională perfectă, dat fiind faptul că nota dominantă este floarea de măr, combinată fiind cu cedru, tonka, chihlimbar, fiind puțin piperat, dar totodată și fructat. 

Astfel, este foarte ușor de purtat indiferent de ținută, potrivindu-se în orice mediu de lucru te afli, având un miros unic și diferit.  

  • Note de vârf – floare de mar, bergamota si fructe de pădure roșii 
  • Note de mijloc- violeta si mosc 
  • Note de bază – cedru, ambra si boabe de tonka. 
  • Parfum – florale, fructate 

cel mai vandut parfum din lume
Top 5 cele mai atractive opțiuni de parfumuri de damă[Sursa foto: freepik]

1. Dolce&Gabbana- Light Blue

Pe locul cu numărul unu, atunci când vine vorba despre cele mai atractive opțiuni de parfumuri de damă, care dețin și prețurile acceptabile, se află parfumul Dolce&Gabbana- Light Blue. Acesta este un parfum foarte popular și cunoscut, motiv pentru care este purtat de nenumărate persoane. 

Este unul dintre parfumurile care deține note puternice de citrice, însă rămâne totodată unul aerisit, unde nu trebuie să uităm că deține și o notă de mosc, bambus, fiind unul potrivit pentru o zi de birou. Are un miros foarte plăcut și curat, perfect pentru zilele în care îți dorești să îți păstrezi mirosul proaspăt, indiferent de orele petrecute la birou, fiind totodată și foarte răcoritor. 

  • Note de vârf – lămâie siciliana, mar, cedru si clopoțel 
  • Note de mijloc- bambus, iasomie si trandafir alb 
  • Note de bază – Cedru, Mosc si Ambra 
  • Parfum – florale, fructate 

cel mai persistent parfum de femei
Top 5 cele mai atractive opțiuni de parfumuri de damă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Top 10 parfumuri de seară pentru femei. Parfumul special pentru întâlnire!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies