TOP 5 cele mai frumoase vedete. Care este secretul lor si ce ne recomanda

TOP 5 cele mai frumoase vedete. Care este secretul lor si ce ne recomanda
TOP 5 cele mai frumoase vedete. Care este secretul lor si ce ne recomanda

Vedetele de talie mondiala stiu intotdeauna cum sa fie frumoase si poarta cu sine cateva secrete pe care le pastreaza cu sfintenie pentru ele insele.

Cu toate acestea, unele dintre cele mai frumoase femei din lume s-au hotarat sa impartaseasca cateva dintre secretele lor despre frumusete, care pot fi caracterizate prin doar doua cuvinte: simplu si eficient.

Beyonce

„O femeie atinge frumusetea maxima atunci cand zambeste. Pe langa asta, cel mai de pret truc pe care l-am invatat este folosirea unei creme hidratante”, spune Beyonce.

Sfat: ai grija de dantura ta.

Indiferent de silueta, o femeie este frumoasa atunci cand are o dantura superba. O persoana care isi doreste o dantura impecabila trebuie sa se spele pe dinti de cel putin doua ori in fiecare zi. In plus, studiile au demonstrat ca periutele de dinti electrice curata mai eficient dantura decat cele manuale si sunt mult mai comode de utilizat. Spre exemplu, la philips.ro gasesti periute electrice care efectueaza pana la 62.000
de miscari de periere pe minut si indeparteaza cu pana la de 7 ori mai multa placa bacteriana in comparatie cu periutele manuale.

Kate Winslet

„O crema buna pentru ochi este foarte importanta atunci cand calatoriti, sunteti ocupate si stresate, iar ochii devin obositi, umflati si vineti”, spune Kate Winslet.

Sfat: nu pleca niciodata la drum fara o astfel de crema in geanta.

O veche zicala spune ca „ochii sunt oglinda sufletului”, iar ochii obositi ne arata nu doar oboseala fizica, ci si cea interioara, iar o femeie frumoasa pare intotdeauna odihnita si fericita.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Gwyneth Paltrow

„Folosesc ulei omega-3. Iubesc uleiul usor pe pielea mea.

Este una dintre cele mai minunate senzatii din lume”, spune Gwyneth Paltrow.

Sfat: cercetatorii spun ca acizii omega-3 din uleiul de peste deblocehaza porii infundati si ajuta la reducerea sebumului. Daca vei folosi un astfel de ulei, pielea ta va fi mai curata si mai putin predispusa la probleme.

Eva Mendes

„Un autobronzant stralucitor este solutia perfecta pentru a fi plina de viata.

Daca nu doriti sa va machiati, amestecati autobronzantul cu crema hidratanta. Veti fi dragute, insa nu veti parea false”, ne sfatuieste Eva Mendes.

Sfat: machiajul nu este totul. Astfel de trucuri te pot ajuta sa pari foarte naturala si sa fii una dintre cele mai frumoase femei din anturajul tau fara sa apelezi la machiaj, care iti poate ocupa foarte mult timp in fiecare dimineata.

Scarlett Johansson

„Imi place intotdeauna sa incep machiajul cu o baza mata, dupa care sa adaug stralucire pielii”, spune Scarlett Johansson.

Sfat: astfel de mici trucuri pot face diferenta intre „stralucirea” fada si o femeie care arata incredibil de bine. Cea mai simpla cale de a parea naturala este sa combini produsele mate cu cele lucioase si stralucitoare.

Foto: creativecommons.org

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult? "Doamnelor, iubiți-vă! Faceți ce nu ați făcut pană acum și trăiți fără temeri!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies