Top 5 costume interesante pentru serbarea de iarnă a copiilor

Top 5 costume interesante pentru serbarea de iarnă a copiilor
Top 5 costume interesante pentru serbarea de iarnă a copiilor

Este acea perioadă a anului, din nou! Colindele încep să răsune prin magazine, oraşul este decorat de zor, oamenii îşi fac planuri alături de familie, pregătindu-se din timp cu daruri. Atmosfera se încarcă treptat cu magie şi cu o stare de împlinire generală. Crăciunul este cea mai îndrăgită sărbătoare a anului, lăsându-se aşteptat cu nerăbdare, de fiecare dată.

 

Acest moment este special pentru copii, care devin foarte entuziasmaţi de bucuriile ce gravitează în jurul lor, în această perioadă.

Cadourile, bunătăţile pregătite de bunici, petrecerile şi serbările de la finalul anului, organizate de şcoli şi grădiniţe, sunt aşteptate cu nerăbdare de aceştia. Serbarea de iarnă este un eveniment important pentru copilul tău, fiind o ocazie pentru el de a-şi etala cunoştinţele acumulate pe parcursul anului şi de a-şi dezvolta capacităţile creative şi sociale, distrându-se în acelaşi timp!

 

Pentru aceasta, cel mic are nevoie de un costum pentru serbare potrivit tematicii de iarnă.

 Pe lângă tradiţionalele costume de Moş Crăciun sau de Crăciuniţă, anul acesta ai parte de o paletă diversă de ţinute interesante, din care să alegi costumul potrivit pentru cel mic.

 

Serbare de iarnă în costume speciale

Costumul pentru serbarea de iarnă trebuie ales în funcţie de preferinţa copilului tău şi în conformitate cu rolul pe care acesta îl interpretează.

Dacă vrei să înlocuieşti clasicul costum de Moş Crăciun, poţi opta cu încredere pentru un alt personaj. Te asigurăm că vei face o alegere bună, iar copilul tău va avea un costum de iarnă original şi se va simţi special.

 

Iată 5 idei interesante de costume pentru serbarea copiilor.

 

Om de zăpadă

Cu siguranţă îl ştii pe faimosul Olaf, omul de zăpadă din filmul de animaţie Frozen. Acest personaj a câştigat inimile a milioane de oameni. Prin urmare, alegerea unui costum de om de zăpadă pentru serbare poate fi potrivită pentru cel mic. Poţi opta pentru varianta în două piese, cu bluză şi pantaloni, la care se adaugă  accesoriile care vor completa perfect costumul.

Ai la dispoziţie şi varianta salopetă, cu toate detaliile necesare aplicate. Ambele costume sunt la fel de comode, pentru ca piticul tău să se desfăşoare în voie.

Spiriduş

Un personaj destul de subestimat, însă nu mai puţin interesant decât celelalte, este spiriduşul sau elful, ajutorul Moşului.

Cu o ţinută colorată şi împodobită cu tot felul de accesorii amuzante, precum clopoţeii, pălăriile sau căciulile şi saboţii uriaşi, elful reuşeşte să atragă atenţia prin motivele vestimentare deosebite. Avantajele alegerii acestui costum sunt reprezentate de diversitatea de modele şi texturi şi de posibilitatea de a crea costumul piesă cu piesă. Astfel, îţi vei lăsa propria amprenta asupra serbării de iarnă. Cu siguranţă nu vor exista doi spiriduşi la fel!

 

Ren

O blană lucioasă, o pereche de coarne şi un nas roşu sunt toate informaţiile necesare pentru ca toată lumea să ştie despre cine este vorba! Rudolf, renul preferat al Moşului şi cel dintâi dintre semenii săi, este apreciat şi iubit de către toţi copiii. Astfel, nu ai cum să greşeşti atunci când alegi un astfel de costum pentru serbare.

 

În plus, dacă piticul tău are multă energie, un astfel de costum reprezintă cea mai bună alegere. Majoritatea variantelor, în acest caz, se găsesc sub formă de salopetă, ceea ce face ca acest costum să fie comod şi uşor de purtat. Trebuie doar să accesorizezi această ţinută cu un nas roşu şi copilul tău va fi gata de petrecere!

 

Pinguin

O alternativă la fel de comodă şi mai puţin întâlnită, în cazul scenetelor specifice serbării de Crăciun, este reprezentată de costumul de pinguin. Fiind o făptură pe cât de gingaşă, pe atât de rezistentă, pinguinul reuşeşte întotdeauna să ne aducă zâmbetul pe buze. Deşi este un personaj secundar în tabloul Crăciunului, acesta face parte din peisajul de iarnă şi cucereşte prin eleganţa sa.

 

Crăiasa zăpezii

Transformă-ţi fetiţa într-un personaj de basm, într-o zână a iernii, care încântă prin rafinament şi distincţie. O rochie simplă, albă ca neaua, cu aplicaţii aurii de steluţe sau fulgi, căzuţi parcă din cer, îi vor da fetiţei tale aerul unei adevărate împărătese. Adaugă-i o curea aurie în talie şi câteva bijuterii şi priveşte-o cucerind scena!


 

Fie că alegi un costum de om de zăpadă pentru serbare, unul de ren sau de crăiasă, de spiriduş sau de pinguin, cel mai important lucru este să iei în considerare, pe lângă rolul pe care copilul tău îl joacă în cadrul scenetei de iarnă, şi preferinţele acestuia. Dacă personajul i se potriveşte şi îl încântă, acesta va străluci fără îndoială!



 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop complet Remus Ionescu pentru luna DECEMBRIE: Schimbări mari şi noroc în plan financiar pentru mai multe zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

S-au căsătorit şi au făcut sex cu un alt cuplu în luna lor de miere! Toţi au rămas mască atunci când au aflat motivul

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies