Top 5 destinatii perfecte pentru o vacanta cu fetele

Top 5 destinatii perfecte pentru o vacanta cu fetele
Top 5 destinatii perfecte pentru o vacanta cu fetele

Nu e nimic mai relaxant si mai distractiv decat un weekend petrecut impreuna cu prietenele tale, relaxandu-va pe plaja si explorand toate magazinele in sesiuni nesfarsite de shopping. E si mai grozav cand te gandesti ca te vei distra departe de casa, de parinti si de iubit si ca vei avea la dispozitie cateva zile pe care sa le petreci impreuna cu cele mai apropiate prietene. Dar ce destinatii sa alegi? Citeste mai departe si afla care sunt acestea!

 

Explorati impreuna Antalya

Daca inca nu te-ai uitat peste oferte early booking Antalya, ar cam fi cazul sa o faci. De ce? Pentru ca este una dintre cele mai frumoase destinatii pe care sa le vizitezi cu fetele. Cu istoria sa bogata si peisajele de vis, Antalya va fi locul perfect pe care sa il explorezi intr-o drumetie sau o simpla plimbare pe una din plajele ferite de ochii lumii.

Iar daca vrei sa te bucuri de o adevarata experienta culinara, mancarea din Antalya te va face sa iti doresti sa nu mai pleci niciodata.

 

O sesiune de shopping in New York

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

O runda de shopping prin magazinele din New York ar trebui sa fie pe lista oricarei fete.

Va veti pierde impreuna prin Macy’s, Bloomingdales, Century 21 sau Chinatown si va veti bucura de cele mai frumoase amintiri. Lasand la o parte magazinele, New Yorkul in sine este o destinatie aparte, cu forfota din Times Square, scena trendurilor din Soho sau delicatetea parcului suspendat.

 

Soare si distractie in Marbella

O vacanta alaturi de prietenele tale in Marbella se va rezuma la stil si soare.

Petreceti pana in zori, apoi relaxati-va impreuna la unul dintre micile baruri de pe plaja sau bucurati-va de o runda de shopping in Puerto Banus, inainte sa savurati o bautura rece intr-unul dintre barurile Sintrei. Iar daca vreti sa va bucurati de cateva clipe de liniste, Centrul Vechi va fi perfect pentru asta.

 

Un weekend in Dubai

O destinatie scumpa, dar de neuitat, este Dubaiul. Iar daca vrei sa te distrezi copios cu fetele, acest oras luxos iti ofera tot ce ai nevoie, de la plaje superbe sau hoteluri de 5 stele si pana la cele mai mari malluri din lume. In plus, daca aveti chef de aventura, Dubaiul va ofera o multime de activitati precum vizita la cea mai inalta cladire din lume, un safari in desert sau o vizita pe Insula Palmier.

 

Parisul primavara

Ultima, dar nu cea din urma, destinatie este Parisul. Vizitati impreuna Turnul Eiffel, Muzeul Louvre, catedrala Notre-Dame si apoi plimbati-va impreuna prin Montmarte, fara a trece indiferente pe langa artistii de strada. Va vor picta niste caricaturi cu adevarat speciale. Bineinteles, nicio vacanta cu fetele in Paris nu va fi completa fara o zi de shopping prin buticurile boeme si magazinele de designer pe care le vei gasi in tot Parisul.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce este si ce implica morfologia fetala?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies