Top 5 lucruri care țin de îngrijirea unei femei

Top 5 lucruri care țin de îngrijirea unei femei
Top 5 lucruri care țin de îngrijirea unei femei

Indiferent de stilul de viață pe care îl are, o femeie trebuie să fie întotdeauna îngrijită.

Responsabilitățile, copiii sau soțul nu sunt motive să te neglijezi și trebuie să ai grijă de tine orice ar fi. Dacă simți că ai renunțat la tine în ultimul timp sau vrei să te dedici cu adevărat procesului de îngrijire, am pregătit o listă cu cinci puncte de bifat pentru a te considera o femeie îngrijită, pe lângă igiena obligatorie, bineînțeles.

Iată 3 aspecte prin care poți demonstra că ești o femeie îngrijită:

1. Părul

Părul unei doamne sau domnișoare trebuie să arate mereu proaspăt. Spală-l cât de des este nevoie și ignoră mitul conform căruia acesta trebuie spălat de maxim două ori pe săptămână. Atâta timp cât folosești produse de calitate, potrivite tipului tău de păr, curățarea lui nu poate decât să fie benefică. De asemenea, acesta trebuie tuns de cel puțin trei ori pe an, iar imediat ce observi un vârf despicat este nevoie să te programezi urgent la coafor.

 2. Unghiile

Unghiile și aspectul mâinilor sunt cartea de vizită a unei femei. Cuticulele trebuie să fie mereu tăiate și hidratate, iar manichiura nu are voie să fie ciobită sau crăpată nici măcar pentru o zi. De asemenea, nu amâna programarea la salon și nu-ți lăsa unghiile să crească mai mult de 3-4 săptămâni deoarece vei obține un aspect neîngrijit și total nepotrivit pentru o femeie care se respectă.

3. Hidratarea corpului

Este necesar să ai grijă de starea corpului tău, iar hidratarea este un punct important. Indiferent că vorbim despre mâini, genunchi sau coate uscate, acestea nu ar trebui să facă parte din aspectul unei femei frumoase. Asigură-te că ai mereu la tine în geantă o cremă hidratantă și aplic-o de câte ori simți nevoia, pentru a avea constant un aspect hidratat și sănătos al pielii.

4. Epilatul

Un alt aspect important ce spune multe despre grija pe care o poartă o femeie asupra sa este părul de pe corp. Indiferent că preferi să te epilezi cu ceară, cu lama sau cu laser, pentru o femeie care se respectă eliminarea părului de pe corp este un must. Dacă ai obosit să te lupți cu acesta, apelează cu încredere la epilarea definitivă la clinica Lineya.ro, care te va ajuta să uiți de tot părul nedorit după câteva ședințe. La terminarea tratamentului, va fi nevoie să te prezinți la întreținere de două ori pe an, lucru ce îți va ușura cu mult programul.

5. Machiajul

Machiajul este un element care te poate face să arăți mai frumoasă și mai îngrijită, însă doar dacă știi cum să-l aplici. Exersează și uită-te la tutoriale pe internet despre cum să faci fiecare parte a feței să arate bine și curat pentru a evita un look neîngrijit și șters.

Acestea fiind spuse, pentru o femeie care se respectă, îngrijirea ar trebui să vină pe primul loc. Cât timp ai bifat toate aceste elemente, indiferent cu ce te îmbraci, vei arăta bine și vei emana încredere.

Sursă foto: pexels.com



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies