Top 5 modalitati uimitoare sa te pastrezi frumoasa folosind ulei de cocos

Top 5 modalitati uimitoare sa te pastrezi frumoasa folosind ulei de cocos
Top 5 modalitati uimitoare sa te pastrezi frumoasa folosind ulei de cocos

Frumusetea exista in fiecare dintre noi, insa este foarte important sa o mentinem. Cosmeticele din comert nu reprezinta intotdeauna cea mai buna solutie pentru a avea grija de aspectul nostru, mai ales din cauza faptul ca, cele mai multe dintre ele, au in compozitie mixuri de substante chimice toxice pentru organism.

    Din fericire, natura ne ofera foarte multe produse prin care sa ne putem pastra frumusetea, iar produsele pe baza de ulei de cocos de cea mai buna calitate sunt demne de mentionat.

Iata,deci, care sunt cele 5 intrebuintari minune ale uleiului de cocos:

  1. Balsam de par

In trecut, femeile utilizau uleiul extras din nucade cocos pentru a avea grija de parul lor. Acesta era, de fapt, unul dintre trucurile prin care ele isi pastrau parul mai sanatos, mai des si mai stralucitor.

Din acest motiv, exista multe sampoane si tratamente care folosesc uleiul de cocos ca ingredient principal in compozitia lor.

Alte beneficii ale uleiului de cocos pentru par se refera la proprietatile sale hidratante, care pastreaza radacinile foarte sanatoare, precum si la faptul ca, utilizat constant, combate matreata.


Sfat: Topeste uleiul pana ce acesta se inmoaie suficient incat sa poata fi aplicat pe par.

Distribuie-l uniform, lasandu-l sa actioneze cateva ore sau chiar si peste noapte, iar apoi clateste-ti parul.


  1. Demachiant

    Un alt motiv pentru care ar trebui sa iubesti uleiul de cocos este ca acesta poate fi folosit in loc de demachiant. Mai mult decat atat, uleiul de cocos elimina cu usurinta chiar si produsele de make-up rezistente la apa, cum ar fi rimelul.

Astfel, cu ajutorul acestei substante atat de benefice, iti vei pastra pielea mai curata si mai ferma.

    In plus, proprietatile pe care le are uleiul de cocos de cea mai buna calitate ajuta totodata la reducerea ridurilor si la hidratarea tenului, fiind ideal pentru tenul uscat.


Sfat: Foloseste o discheta de bumbac si inmoaie-o in uleiul de cocos.

Indeparteaza apoi, prin miscari circulare, machiajul de pe gene si de pe restul fetei.


  1. Balsam de buze

Uleiul de cocos este o optiune alternativa foarte buna pentru balsamul de buze, atunci cand buzele sunt crapate si deshidratate. Acest lucru se datoreaza cantitatii mari de nutrienti, dar si gustului delicios pe care aceasta substanta minune le are.

Folosind ulei de cocos regulat, buzele tale vor fi mai moi, mai hidratante si mai apetisante!


Sfat: Amesteca putin ulei de nuca de cocos incalzit in prealabil, cu o lingurita de zahar si cu putina miere. Vei obtine, astfel, un exfoliant natural, care iti va permite sa elimini rapid pielea moarta de pe buze.

   

  1. Lotiune depilatoare

    Una dintre cele mai surprinzatoare utilizari ale uleiului de cocos se refera la faptul ca acesta poate fi utilizat drept lotiune depilatoare. Acest lucru se datoreaza faptului ca iti va mentine pielea hidratata, evitand aparitia iritatiilor dupa epilare. Pe de alta parte, radacina parului va fi subtiata, iar parul va fi din ce in ce mai fin.


    Sfat: Aplica o lingura de ulei de cocos pe zona care urmeaza a fi epilata. Lasa uleiul sa actioneze pe piele, masand zona.

  1. Produs de ingrijire a dintilor

Proprietatile antibacteriene si anti-fungice ale uleiului de cocos il face ideal pentru lupta impotriva bacteriilor din gura. Folosirea uleiului de cocos pentru dantura este unul dintre cele mai eficiente trucuri prin care poti obtine dinti mai albi intr-un mod natural.

De asemenea, daca iti doresti sa iti protejezi gingiile de diverse afectiuni, dar si sa reduci riscul de aparitie a cariilor, atunci uleiul de cocos este cel mai bun “tratament” de prevenire!


Sfat: Foloseste o lingura de ulei de cocos pentru a te spala pe dinti, inlocuind pasta clasica. Periaza si apoi clateste.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Slabeste 10 kilograme in 10 zile cu dieta de 900 de calorii. Ce trebuie sa mananci

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies