TOP 5 modele de rochii de ocazie care te vor face să strălucești la orice eveniment

TOP 5 modele de rochii de ocazie care te vor face să strălucești la orice eveniment
TOP 5 modele de rochii de ocazie care te vor face să strălucești la orice eveniment

Rochiile fac parte din piesele vestimentare care simbolizează feminitatea și sunt menite să fie purtate la ocazii speciale.

Niciunei femei nu ar trebui să îi lipsească din garderobă câteva modele de rochii de ocazie care să îi sublinieze armonios corpul și să o scoață din anonimat la evenimentele speciale. Te vei simți elegantă, sexy și mai sigură pe tine ca niciodată. Înainte de a-ți alege un model de rochie de seară pentru nunți, Revelion ori alte evenimente deosebite, informează-te care sunt principalele tendințe.

Iată 5 tipuri de rochii de ocazie care te vor scoate din anonimat 

Rochii de ocazie cu șliț adânc

Poartă o rochie lungă elegantă, sexy și cu șliț adânc pe picior pentru nopți memorabile. Acest detaliu te va învălui instant într-un aer seducător fară să depui prea mult efort. Indiferent de tipul de silueta pe care îl ai, mizează pe un model care creează impresia că ai talia mai suplă. Singura ta provocare va fi să găsești accesoriile care să completeze cu succes ținuta de seară. Mizează pe pantofi stiletto și plicuri cu aspect glam.

Rochii elegante cu spatele gol

Dacă vrei să impresionezi cu adevărat la un eveniment special, atunci trebuie să investești în rochii de ocazie elegante cu spatele gol. Acest tip de croi este nemuritor în lumea modei, așa că nu vei face un pas greșit, ci o investiție vestimentară de succes. Trupul tău vă fi pus în valoare fară să lase impresia de vulgaritate. Dacă te numeri printre femeile care au bust mic ori silueta de tip androgină, atunci nu ar trebui să îți lipsească din garderobă astfel de modele de rochii de ocazie. Se vor dovedi a fi micul tău secret de stil pentru apariții memorabile.

Rochii de seară din materiale fluide

De pe lista cu rochii de ocazie nu ar trebui să lipsească modelele confecționate din materiale fluide, care curg armonios pe corpul tău și îți oferă un aer de zeiță grecească. Te poți juca cu croiurile astfel încât să obții forme acolo unde îți dorești să le accentuezi. Dacă visezi la șolduri și posterior mai voluptoase, faldurile situate în aceste zone ale corpului te vor ajuta să obții un look de vis. În schimb, dacă dorești să adaugi volum în zona bustului, mizează pe un model de rochie cu drapaje în zona pieptului. Ia în considerare și faptul că modelele petrecute îți asigură o talie demnă de invidiat. Rochiile de seară din materiale fluide sunt versatile, așa că vei găsi cu siguranță un model care să ți se potrivească și pe care să îl poți purta cu stil la diferite ocazii.

Rochii de ocazie cu decolteu spectaculos

Nu ai cum să nu te faci remarcată dacă porți rochii de seară cu decolteu spectaculos. Îndreaptă-ți atenția spre modele cu croi deosebit, aplicații glam și decupaje senzuale. Acestea se potrivesc mai mult femeilor care au bustul mic ori mediu, dar te poți bucura de efectul lor și dacă alegi cu atenție modelul astfel încât să nu depășești limita dintre sexy și vulgar. În ceea ce privește accesoriile, asigură-te că menții cu succes echilibrul vestimentar. Nu te grăbi să completezi ținuta cu bijuterii statement, ci alege piese delicate. Gândește-te că rochia de ocazie pe care o porți merită să dețină titlul de vedeta nopții.

Rochii roșii elegante

Alte rochii de ocazie spre care merită să iți îndrepți privirea atunci când ești în plină sesiune de shopping sunt cele de culoare roșie. Această nuanță pasională va fi asigurarea ta că nu vei trece neobservată la evenimentele speciale la care vei fi prezentă. Rochiile roșii sunt definiția unei femei fatale, adică sexy și sofisticată din cap până în picioare.

Acestea sunt cele mai importante trenduri în materie de rochii de ocazie.  Sperăm că ai adăugat deja pe lista ta modelele favorite care ți-au acaparat atenția și pe care le vei scoate din anonimat în perioada ce urmează. Tot ce-ți mai rămâne de făcut este să arunci o privire în garderobă și să vezi ce-ți lipsește. Dacă anumite piese must-have nu se află în dulapul tău, atunci e necesar să te duci la o sesiune de shopping pe StarShiners.com.

Sursă foto: Pexels.com



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies