TOP 5 motive pentru care femeile iubesc florile si merita sa le primeasca

TOP 5 motive pentru care femeile iubesc florile si merita sa le primeasca
TOP 5 motive pentru care femeile iubesc florile si merita sa le primeasca

Perioada sarbatorilor de iarna a fost si va ramane, in fiecare an, un pretext pentru a le arata celorlalti ca iti pasa de ei. Cu toate acestea, nu intotdeauna stim cum sa le aratam celorlalti cat de mult ii iubim.

Femeile par sa se descurce mai bine la acest capitol si isi exprima sentimentele cu mai multa naturalete. Barbatii, in schimb, par mai stangaci in a-si exprima sentimentele si cad in capcana rationalizarii excesive.

Spre exemplu, multi barbati evita sa le ofere femeilor flori, deoarece considera ca plantele sunt inutile, se ofilesc si mor. Nu mai bine le ofera un voucher de cumparaturi?

Nu. Florile au fost, sunt si vor ramane indragite de femei.

Florile sunt peste tot, la aproape fiecare colt de strada, dar si in magazinele online. In plus, unele dintre ele arata incredibil de bine, iar modul in care buchetele sunt realizate s-a transformat intr-o adevarata arta, dupa cum vedem la floria.ro.

Iata care sunt cele cinci motive pentru care noi, femeile, iubim florile si meritam sa le primim din partea celorlalti:

1.

Ne plac florile pentru ca sunt „inutile”

Barbatii tind sa foloseasca „inutilitatea” ca un argument pentru a nu cumpara si oferi flori femeilor. Însa tocmai inutilitatea practica a florilor ne determina sa le iubim atat de mult. Ne place sa stim ca, daca ati cheltuit o mica suma de bani pentru a ne oferi un buchet de flori, ati facut-o nu pentru utilitatea lor practica, ci doar pentru ca ati dorit sa ne vedeti zambind.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

2. Credem ca florile reflecta ceea ce suntem

Chiar daca riscam sa parem superficiale, asta credem cu adevarat: faptul ca florile reflecta ceea ce suntem si modul in care suntem percepute de ceilalti. Daca partenerul de viata ne va oferi flori despre care stim ca sunt foarte ieftine, vom crede despre noi ca suntem considerate niste persoane fara valoare.

Ne permitem astfel, sa le oferim barbatilor un sfat: din moment ce nu ne oferiti flori in fiecare zi, ci doar cu anumite ocazii, nu fiti zgarciti!

3. Le iubim pentru ca opresc timpul in loc pentru o clipa

Stim ca multor barbati li se pare contraproductiv, insa noua, femeilor, ne place sa privim florile din cand in cand. Ne place sa petrecem un minut sau doua, de cateva ori pe zi, pentru a le admira si a le simti mirosul imbietor.

Florile au capacitatea unica de a opri timpul in loc.

4. Ne place sa ne amintim de modul in care le-am primit

Prezenta florilor ne aduce aminte de cei care ni le-au oferit, de cuvintele rostite in acele clipe si de senzatia de bucurie care ne-a acaparat atunci. Florile sunt o modalitate sigura de a atrage atentia unei femei si de a o face sa-si aminteasca de tine de fiecare data cand le admira.

5. Pentru ca le meritam!

Florile ne fac sa ne simtim iubite si apreciate, iar cei care ne iubesc si ne apreciaza ar trebui sa ni le ofere macar din cand in cand. Pentru ca fiecare dintre noi merita asta!

 

Foto: Creative Commons



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum mănâncă Rocsana Marcu rasolul în centrul Dubaiului? "Mmm, nu există ceva mai bun decât atât!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies