Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023

Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023
Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023

Află din rândurile următoare care sunt cele mai noi modele de ochelari pe care să le porți în vara lui 2023.

Sezonul estival a început deja, iar odată cu acesta, fiecare dintre noi ne pregătim intens pentru zilele însorite de vară, atunci când soarele puternic ne mângâie cu razele sale. Pentru a ne bucura cu adevărat de zilele de vară trebuie să avem o ținută adecvată care să ne permită să nu simțim disconfortul termic. De aceea, trebuie să avem în vedere să optăm pentru haine deschise la culoare, din materiale de calitate.

Totodată, trebuie să ne hidratăm corespunzător și să folosim cremă cu factor de protecție. Mai mult decât atât, accesoriile pe care le purtăm vara pot avea atât rol estetic, cât și practic. Pe lângă pălăria de soare, ochelarii de soare fac parte din categoria accesoriilor nelipsite în sezonul estival.

Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023[Sursa foto: freepik]

Aceștia sunt foarte utili, dar și foarte la modă. Astfel, în fiecare an apar noi modele de ochelari de diferite culori ce se potrivesc cu diferite forme ale feței, având o paletă largă de unde putem alege.

Totodată, atunci când ne achiziționăm ochelari de soare, trebuie să ținem cont și de trendurile existente la vremea respectivă. Pentru vara lui 2023 designerii au făcut o selecție de ochelari de soare care cu siguranță vor atrage toată atenția pe litoral sau în oraș.

Descoperă cele mai cool modele de ochelari de soare pentru sezonul estival

Ochelari de soare cat eyes

Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023
Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023[Sursa foto: freepik]

Ochelarii de soare cat eyes (ochi de pisică) sunt de mulți ani în tendințe, iar în vara lui 2023 reprezintă un accesoriu pe care cu siguranță fiecare doamnă și domnișoară trebuie să îl aibă. Pe lângă aspectul lor elegant și actual, acest model de ochelari se potrivește oricărei fizionomii și merg integrați în foarte multe ținute. Astfel, reprezintă un model pe care poți să îl porți cu încredere atât pe plajă, cât și în oraș sau poate chiar la o petrecere.

Ochelari de soare cu lentile colorate

Citește și: 4 idei de machiaj pentru un aspect fresh pe care să le încerci vara asta

Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023
Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Viața este mai frumoasă când îi adaugi un plus de culoare.

Astfel, pentru a vedea totul colorat, ai nevoie de ochelari de soare cu lentile colorate. Aceste modele de ochelari sunt în trendurile pentru vara anului 2023 și reprezintă un accesoriu cool, fresh și foarte actual. Îi poți asorta în funcție de ținută și există o gamă largă de produse de unde poți alege.

Ochelari de soare rotunzi

Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023
Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023[Sursa foto: freepik]

Ochelarii de soare rotunzi au revenit în trenduri. Acest model de ochelari avantajează mai multe tipuri de fizionomii, cum ar fi fața ovală, pătrată, dar și cea în formă de inimă. Mai mult decât atât, constituie un accesoriu care aduce numeroase beneficii estetice persoanei care îl poartă. De aceea, dacă încă nu ai încercat o astfel de pereche de ochelari de soare, acum este momentul.

Ochelari de soare în formă de inimă

Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023
Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023[Sursa foto: freepik]

Acest model de ochelari a apărut în urmă cu mai mulți ani și încă se menține în trenduri. Astfel, vara lui 2023 constituie momentul ideal în care să îți achiziționezi o astfel de pereche. Foarte versatili, ochelarii de soare în formă de inimă oferă o imagine jucăușă a celei care îi poartă. Mai mult decât atât, sunt un accesoriu nelipsit în lookurile pentru festival.

Ochelari de soare pătrați

Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023
Top 5 ochelari de soare la modă în vara 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acest model de ochelari este mai rar întâlnit tocmai pentru că nu se potrivește cu orice fizionomie. De aceea, dacă optezi pentru un astfel de model trebuie să te asiguri că se potrivește cu forma feței tale. Dacă acest criteriu este atins, atunci cu siguranță că vei atrage toate privirile în momentul în care vei apărea cu un astfel de accesoriu.

Alte accesorii la modă în vara anului 2023

Citește și: 10 idei de rochii lungi perfecte pentru vara 2023

Accesorii la modă în vara anului 2023
Accesorii la modă în vara anului 2023[Sursa foto: freepik]

Pe lângă ochelarii de soare, vara aceasta nu trebuie să-ți lipsească pălăria, o pereche de sandale foarte lejeră și accesoriile aurii, care sunt în trendurile pentru sezonul estival 2023. Alege accesoriile în funcție de ținuta pe care o adopți și nu uita că nu este nevoie să exagerezi în această privință pentru a obține un look remarcabil.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce sandale se poartă în 2023. Tendințele pentru sezonul estival, de la minimalismul sofisticat la extravaganță!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies