Top 5 parfumuri de vara pentru el

Top 5 parfumuri de vara pentru el
Top 5 parfumuri de vara pentru el

Te intrebi cum arata clasicele parfumuri pentru barbati? Foarte simplu, principalele note sunt: musk, lemn, vetiver si piele, iar parfumurile de vara nu sunt cu mult mai diferite… Sunt doar folosite in combinatii cu o aroma mult mai usoara.

Pe lmj.ro gasesti parfumuri pentru orice anotimp, dar acum iti prezentam top 5 parfumuri de vara pentru el.

Cu un nume foarte specific, Aqva Pour Homme Atlantiqve de la Bvlgari cucereste prin concentrația pură a energiei Oceanului Atlantic. Notele de varf sunt note de apa, bergamota de Calabria, lamaie siciliana si salvie; notele de mijloc sunt note marine, Ambergris si mar; notele de baza sunt paciuli, vetiver, lemn ambrat si lemn de santal. Noi, cei de la lmj.ro, credem ca acest parfum este ideal pentru serile pe plaja si reuseste sa multumeasca chiar si cele mai pretentioase simturi si pe cei mai experimentati cunoscatori de parfumuri.

Un parfum in mod sigur ce va ramane favorit mult timp, creat in ’90 este Eternity for Men de la Calvin Klein. Notele de varf sunt: lavanda, lamaie, bergamot si mandarina; notele de mijloc sunt: muscata, coriandru, busuioc, floare de portocal si lacramioare, iar notele de baza sunt: lemn de santal, vetiver, mosc si ambra, ceea ce il inscrie in categoria de parfumuri versatile, numai bun de purtat intr-o tinuta casual, dar si office.

Revenind la parfumuri pentru barbati actuale, lansat in 2020, K de la Dolce & Gabbana poate fi gasit si pe lmj.ro si in plus, este ideal pentru sezonul estival, putand fi purtat deopotriva, ziua sau seara. Notele de varf sunt portocala sangerie, boabe de ienupar, lamaie si cardamom; notele de mijloc sunt nectar de smochine, muscata, lavanda si salvie; notele de baza sunt cedru, paciuli si vetiver.

Ramanem in 2020 si aducem in top un parfum neobsnuit, pentru domnii nonconformisti si care nu respecta niciun tipar. Notele de varf sunt lapte de cocos, nectar de smochine si lamaie; notele de mijloc sunt lemn de santal, rozmarin, muscata; notele de baza sunt ambroxan, note lemnoase si paciuli si este: Fusion d'Issey de la Issey Miyake.

Si ultimul, dar nu cel din urma, Le Beau de la Jean Paul Gaultier, aparut in 2019. Intra de asemenea, in categoria celor mai apreciate parfumuri, cu un rating foarte bun. Creat doar din 3 ingrediente, dar atat de fermecator. Cu nota de varf bergamot; nota de mijloc nuca de cocos; nota de baza boabe de tonka.

Parfumuri de atunci si acum, parfumuri cu istorie sau parfumuri abia lansate, dar toate potrivite pentru vara si la un click distanta de pe lmj.ro.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies