Top 5 produse MUST HAVE pentru vara aceasta! Vezi ce nu trebuie sa iti lipseasca!

Top 5 produse MUST HAVE pentru vara aceasta! Vezi ce nu trebuie sa iti lipseasca!
Top 5 produse MUST HAVE pentru vara aceasta! Vezi ce nu trebuie sa iti lipseasca!

Vara aproape ca a sosit, asa ca trebuie sa fii pregatita sa o intampini cu stil.

Deschide dulapul, fa o mica recenzie a garderobei de sezon si vezi daca regasesti urmatoarele produse. Daca nu, verdictul este clar: shopping!

1. Rochia alba

Indiferent ca este scurta, lunga sau midi, rochia alba este un must-have pentru sezonul estival. Arata minunat pe o piele bronzata si este extrem de versatila. Este potrivita pentru iesirile la terasa cu prietenele, plimbarile cu iubitul pe malul marii dar mai ales pentru vacantele de vara pe insule, unde ai nevoie de un look exotic. 

Poart-o cu sandale romane, un colier masiv sau bratari multiple si o palarie cu bor larg.

2. Colierul supradimensionat

Colierele masive te salveaza atunci cand ai impresia ca tinuta ta este una mult prea banala, si vrei sa o scoti din anonimat. Ai grija insa, nu imbina in aceeasi tinuta coliere masive cu alte accesorii. Este de ajuns sa lasi colierul sa fie punctul central de atractie al tinutei.

3. Sandalele in nuante intense

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Nuantele intense au un impact vizual mare, asa ca o pereche de sandale colorate sunt tot ce-ti trebuie ca sa evidentiezi o tinuta simpla. Poti lasa sandalele colorate sa fie elementul care sparge tinuta si atunci te imbraci in culori neutre din cap pana-n picioare.

Sau poti adopta  trendul color blocking si sa realizezi o tinuta in care sa imbini culori diferite (nu mai mult de 3) dar complementare.

4. Jeansii tip boyfriend

Jeansii stil boyfriend sunt un element basic, de la care pornesti atunci cand vrei sa creezi tinute cat mai diverse. Sunt lejeri, comozi, sexy si ii poti purta de dimineata pana seara.

Pentru o tinuta casual, poarta-i cu o pereche de tenisi, un tricou cu mesaj si un colier masiv. Daca vrei sa fii feminina, poarta-i cu o pereche de stiletto sau balerini si un top feminin. Ca sa capeti instant un look potrivit pentru seara, ai nevoie de boyfriend jeans, tocuri, un top neutru si un sacou cu paiete.

5. Ochelarii de soare cu lentila oglinda

Tendintele de anul acesta aduc in prim plan ochelarii de soare mari, rotunzi sau stil Cat Eye, dar piesa de rezistenta sunt fara

doar si poate ochelarii de soare cu lentila oglinda. Ochelarii de soare cu lentila oglinda nu pot trece neobservati si ofera oricarei tinute un aer futurist, foarte chic.

Foto:

Rochie, Zara- 299 lei

Colier, Diva-charms.com- 95 lei

Sandale, Zara- 259 lei

Jeansi, H&M- 159 lei

Ochelari de soare, Optiplaza.ro

- 169 lei

Articol oferit de ANA NISIPEANU, stilist Kanal D.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies