Top 5 tipuri de cizme pe care trebuie să le porți iarna aceasta

Top 5 tipuri de cizme pe care trebuie să le porți iarna aceasta
Top 5 tipuri de cizme pe care trebuie să le porți iarna aceasta

Top 5 tipuri de cizme pe care trebuie să le porți iarna aceasta! E momentul să renunți la hainele subțiri și la espadrile și să faci loc în dressing pentru palton, haină de blană și cizme comode și călduroase.

Odată cu venirea sezonului rece, e momentul să renunți la hainele subțiri și la espadrile și să faci loc în dressing pentru palton, haină de blană și cizme comode și călduroase. În acest articol, îți prezentăm tipurile de cizme care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, pentru a crea ținute moderne, pentru orice eveniment.

Cizmele cu blană

Articolele din blană nu se demodează niciodată, de aceea garderoba ta poate să conțină atât veste, cât și gulere și eșarfe, cu ajutorul cărora poți să accesorizezi fiecare ținută.

Însă cele care te vor scoate din anonimat sunt cizmele cu blană, cu design unic, care pot fi purtate atât în ținutele casual, alături de jeanși și un pulover supradimensionat, cât și cu o rochie midi și dresuri groase. Poți alege cizme de la Kalapod, în culoarea și modelul preferat, pe care să le combini cum dorești. Aceste cizme îți vor ține de cald în zilele reci de iarnă și îți vor pune în evidență orice outfit pe care îl compui.

Cizmele peste genunchi

La fel de populare în sezonul de iarnă sunt și cizmele peste genunchi, care îți oferă întotdeauna un aer sexy și misterios. Optează pentru cizme negre, maro sau nude, ușor de purtat și de asortat, indiferent de eveniment. Atunci când mergi la o petrecere, poartă cizmele peste genunchi alături de o rochie maxi sau cu o fustă scurtă, plisată.

Adaugă o cămașă albă, o haină de blană și nu uita de bereta franțuzească! Accesoriile ideale sunt perlele, inelele masive și geanta încăpătoare, care să îți pună în valoare întreaga ținută.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cizmele de echitație

Cizmele de echitație au revenit în tendințe, mai ales că sunt perfecte atât pentru iarnă, cât și pentru zilele ploioase.

Le poți găsi într-o varietate de modele și culori, astfel încât să le alegi pe cele care te reprezintă cel mai bine. Cizmele de echitație pot fi integrate atât în ținutele elegante, cât și în cele casual, alături de o pereche de jeanși, un hanorac și o jachetă din fâș. Adaugă o pereche de ochelari aviator și o geantă colorată și vei obține o ținută de excepție, care va întoarce toate privirile!

Cizmele de cowboy

Cizmele de cowboy sau cizmele western se potrivesc de minune unui stil vestimentar nonconformist, pentru ținute extrem de cool. Astfel, poți alege cizme cu broderii, pe care să le combini cu pantaloni mulați, un pulover gros și o jachetă din denim. Folosește și o pereche de mănuși și un șal de dimensiuni mari, care să-ți ofere un look de rodeo, reinterpretat.

În funcție de cât de îndrăzneață îți dorești să fie ținuta, alege cizme maro sau negre, cu animal print, cu broderii sau catarame și nu uita de modelele cu ținte!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cizmele până la gleznă

Din garderoba de iarnă pot face parte și cizmele scurte, până la gleznă, extrem de comode și versatile, care pot fi combinate cu orice piesă vestimentară. Poartă cizmele până la gleznă cu o rochie scurtă, cu un palton călduros și o pălărie, pentru a obține o ținută elegantă și modernă. La fel de purtabile sunt și cizmele combinate cu șosete, care creează un efect de alungire a picioarelor. Le poți purta în club sau de fiecare dată când îți dorești să ieși în evidență, cu ajutorul unei ținute sexy. Nici cizmele până la jumătatea gambei nu pot fi uitate, deoarece sunt alegerea ideală în combinație cu o pereche de jeanși, o jachetă din piele și o bluză simplă.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai cool cizme pe care le poți purta în sezonul rece. Care sunt preferatele tale?



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat cu fiica mamei Geta? „Am trecut printr-o perioadă mai neplăcută.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies