Top 5 zodii cu noroc la bani! Iata care sunt cele mai bogate semne zodiacale!

Top 5 zodii cu noroc la bani! Iata care sunt cele mai bogate semne zodiacale!
Top 5 zodii cu noroc la bani! Iata care sunt cele mai bogate semne zodiacale!

In timp ce unii nativi se lupta sa supravietuiasca pâna la urmatorul salariu, alte zodii s-au nascut parca din belsug.

 

1. Fecioara- sunt inzestrate cu acele calitati de milionar, printre care tenacitate, perseverenta si dorinta de a obtine rezultate excelente. Fecioara reuseste sa faca o avere din simplul fapt ca nu se gândeste la bani, ci la dorinta de a face totul perfect.
2. Leu- se poate imbogati peste noapte, fiind unul dintre norocosii zodiacului. Cu toate acestea, nu prea vor strânge bani pentru zile negre.
3. Scorpion- Scorpionul ar fi cel mai ghinionist daca nu ar tine cont de o serie de elemente ajutatoare. Poarta mereu la el o iconita cu chipul sfântului al carui nume il poarta, incheie afaceri doar in zilele lui norocoase si poarta la el pietrele zodiei.
4. Gemeni-  Norocul lor este ca vor câstiga mult in viata, inclusiv bani, astfel ca vor avea suficiente resurse pentru a trai asa cum vor.
5. Taur- nu prea are motive sa se plânga din cauza finantelor. Pentru ca iubeste confortul, acest nativ va munci din greu la inceputul vietii, pentru ca mai apoi sa stea linistit.
Sursa: RevistaTeo

1. Fecioara- sunt inzestrate cu acele calitati de milionar, printre care tenacitate, perseverenta si dorinta de a obtine rezultate excelente.

Fecioara reuseste sa faca o avere din simplul fapt ca nu se gândeste la bani, ci la dorinta de a face totul perfect.

2. Leu- se poate imbogati peste noapte, fiind unul dintre norocosii zodiacului. Cu toate acestea, nu prea vor strânge bani pentru zile negre.

3. Scorpion- Scorpionul ar fi cel mai ghinionist daca nu ar tine cont de o serie de elemente ajutatoare.
Poarta mereu la el o iconita cu chipul sfântului al carui nume il poarta, incheie afaceri doar in zilele lui norocoase si poarta la el pietrele zodiei. 

4. Gemeni- Norocul lor este ca vor câstiga mult in viata, inclusiv bani, astfel ca vor avea suficiente resurse pentru a trai asa cum vor.

5. Taur- nu prea are motive sa se plânga din cauza finantelor.
Pentru ca iubeste confortul, acest nativ va munci din greu la inceputul vietii, pentru ca mai apoi sa stea linistit.

Sursa: RevistaTeo

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies