Top 5 zodii de femei care urasc sa stea la cratita

Top 5 zodii de femei care urasc sa stea la cratita
Top 5 zodii de femei care urasc sa stea la cratita

5 dintre femeile zodiacului nu vor sa auda de gatit, chiar daca mor de foame! Vezi topul nevestelor care nu suporta sa fie tratate drept gospodine!

LOCUL 5: LEU

Femeia Leu iubeste gatitul dar nu ii place sa fie tratata ca bucatareasa. Se pricepe de minune la borsuri si prajiturele pufoase dar le face numai daca foamea este deosebit de mare. Femeia Leu opteaza mai degraba pentru arta culinara decat pentru gatitul mecanic, de zi cu zi.

LOCUL 4: CAPRICORN


O alta femeie care se plictiseste teribil de tare la cratita este femeia Capricorn.

Niciodata n-ai s-o vezi facandu-i poftele sotului oricat de mult ar incerca acesta s-o convinga cat de priceputa e in bucatarie.

LOCUL 3: BERBEC

Femeia Berbec nu are rabdare cu prepararea mancarii. I se pare extrem de obositor sa taie rosiile, ceapa, sa astepte pana se coace un aluat sau pana fierbe ciorba.

LOCUL 2: FECIOARA

Destul de boema din fire, Fecioara va prefera mai degraba sa manance in oras.
Restaurantele si shaormeriile sunt locurile preferate cand vine vorba de luat masa. Nu e vorba ca nu sunt pricepute in a face mancare: daca isi propun cu adevarat asta, le ies niste retete de minune! Problema lor este lenea.

LOCUL 1: VARSATOR

Cea mai independenta si feminista dintre zodii este nativa Varsator. Aceasta nu vrea sa auda vreo pretentie din partea barbatului sa-i gateasca, nici macar de ziua lui de nastere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa: Revista Teo



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies