Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte
Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. 
Scorpion
Barbatul Scorpion este foarte gelos, razbunator si are tendinta de a fi foarte posesiv. De altfel, acesti barbati sunt lideri in clasamentul barbatilor cu cele mai multe defecte.
Mai mult decat atat, este foarte dificil sa comunicati cu un astfel de barbat, deoarece isi va impune mereu dorintele lor. Barbatii Scorpion de multe ori isi invinovatesc partenerele pentru propriile lor greseli. 
Berbec
Barbatul Berbec este pe locul al doilea in clasament. Acesti barbati sunt destul de controversati si nepoliticosi, care tind sa actioneze fara sa se gandeasca inainte.
Berbecii sunt foarte egoisti, desi nu recunosc lucrul acesta. Un astfel de barbat cu orice pret va incerca sa-si ascunda greselile pe care le face.


Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Evenimente astrologice în luna august 2018. 7 momente importante pentru zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies