TOP 95 SMS-uri de SFÂNTUL Ioan 2022. Surprinde-ți părinţii, iubitul, bunicii, socrii, soţul, profesorii, șefii sau colegii cu un mesaj de 7 ianuarie 2022.

mesaje de sfantul ioan botezatorul 2022
TOP 95 SMS-uri de SFÂNTUL Ioan 2022. Surprinde-ți părinţii, iubitul, bunicii, socrii, soţul, profesorii, șefii sau colegii cu un mesaj de 7 ianuarie 2022.

Transmite sărbătoriţilor de Sfântul Ioan cele mai frumoase gânduri prin mesaje, urări şi felicitări în data de 07.01.2022.

Ziua de Sfântul Ioan este sărbătorită în fiecare an pe data de 7 ianuarie a fiecărui an. Conform statisticilor, două milioane de romani îşi sărbătoresc ziua onomastică. Cei care poartă numele de Ion, Ioan, Ioana, Ionel, Nelu, Ionică, Nică, Ionuţ, Onuţ, Ionela, Nela, Ionică, Oana pot avea mari surprize, ce se pot materializa prin diverse mesaje, urări şi cadouri. Mesajele, SMS-urile, urările sau felicitările sunt gândurile noastre transpuse fizic și oferite de Sfântul Ioan, pe data de 7 ianuarie 2022.

Citeste si: Ce fac, de fapt, preoții atunci când sfințesc aghiasma. Ce rugăciuni spun aceștia

Ioan, sper că bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate iar calea vieţii să fie presărată cu flori și dragoste. La mulți ani!

Toate florile din lume pentru ține Ioan! Să ai o zi superbă și să te bucuri de ziua numelui tău la fel cum aceste flori se bucură de lumina soarelui.

La mulți ani!

De Sf. Ioan, fie că cei dragi să te înconjoare cu căldură sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru ține, mă alătur și eu celor care îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate, iar Dumnezeu să îți călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru ține! La mulți ani!

Ca o lumina caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viața mea și mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând și mai înțelegător, întocmai ca Sfântul Ion, al cărei nume îl porți. Multumesc că mă călăuzești și ca ai grijă de mine!

Chiar dacă ai nume de Sfant știu că diseară o să ne dai de băut, o să ne cinstești și o să ne primești cu masa plină.

Sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreună și să nu uităm niciodată frumoasă prietenie dintre noi.

Cineva acolo sus te iubește … cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Ioane!”

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Ion!

De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare și iubitoare. La mulți ani!

De Sf. Ion, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia in bratele ei în acest moment special!

Dragă Ioane, sper ca mesajul meu călduros să ajungă, deși afară este un ger de crapă pietrele, îți urez tot binele din lume și tot ce a fost rău să ștergem cu buretele.

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Bobotează! Ce nu ai voie să faci, este complet interzis

La multi ani tuturor ce poarta numele de sf ion

Citeste si: Masa de Bobotează- care sunt cele 12 feluri de mâncare ce se pregătesc pentru marea sărbătoare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Urări de Sfântul Ioan 2022

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

Sper că sărbătoarea Sfântului Ioan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos și plin de bucurie. La mulți ani!

Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Ioan foarte frumoasă!

Cu ocazia zilei de nume, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani Ioan, Ioan s.a.m.d.!

Sfântul Ioan căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase că speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor!

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani Ioan, Ioan, etc.!

Felicitări de Sfântul Ioan 2022

urari de sfantul ioan 2022

Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Ioan cât mai frumoasă! La mulți ani!

De ziua numelui tău și în orice altă zi îți urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii și să rămâi cu multe amintiri plăcute. La mulți ani de Sfântul Ioan!

La mulți ani, plini de fericire și împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta Ioan, Ioană etc.!

Sper că sărbătoarea Sfântului Ioan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!   

Nu doar ziua de astăzi să te găsească cu zâmbetul pe buze, ci să ai motive de bucurie toată viaţa. Să trăieşti cu numele şi să ai parte doar de bucurii! La mulţi ani!

Dumnezeu să îţi dea tot ce îţi lipseşte şi tot ce îţi doreşti mai mult, să ai puterea să zâmbeşti chiar şi atunci când viaţa e grea şi să ai multă sănătate. La mulţi ani!

Lasă în urmă tot ce a fost rău şi priveşte cu încredere spre viitor. La mulţi ani şi tot ce îţi doreşti!

De ziua ta de nume îţi doresc să te bucuri alături de cei dragi, să ai parte de fericire şi dorinţe împlinite. La mulţi ani, Ioana/Ioan!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! La mulţi ani!

Ioan – Hai noroc şi voie bună/ Să petrecem împreună/ C-astăzi este o zi mare/ Şi-i motiv de sărbătoare! La mulţi ani!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Visele și speranțele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La mulți ani!

Mesaje de „La mulţi ani!” pentru Sfântul Ioan

mesaje sfantul ion

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani, Ioan, Ștefănel, Ștefănuț, Fane, Fănel, Ioan, Ioană, Fănica, Fănuța, Ștefi, Ioanita!

Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor care îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, iar Dumnezeu să îți călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! La mulți ani!

Visele şi speranţele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun şi fericirea să te însoţească mereu! La Mulţi Ani Ioan!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru ține, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani!

De ziua numelui tău și în orice altă zi îți urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii și să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelență!

Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ioan cât mai frumoasă!

Îți urez mulți ani înainte pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Ioan, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și îți dăruiască fericire și liniște. Sănătate!”

Sper că sărbătoarea Sfântului Ioan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes! La mulți ani!”

Cu simple cuvinte. Îţi urez fierbinte. Mulţi ani înainte! Ani cu cer senin şi noroc deplin. Ani cu porţi deschise. Pentru nenumăratele tale vise! La mulți ani!”

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez că atât ziua de astăzi, cât şi zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!

Bucuria lumii toată/ Zi de zi-n uşă să-ţi bată/ Bunul Dumnezeu să-ţi dea/ Tot ce îţi doreşti şi ai vrea!

La mulţi ani pentru Sfântul Ioan 2022

Mesaje de sf ion religioase

Fie că adierea vântului lin al acestei zile frumoase de iarnă să te mângâe cu mirosul îmbietor al bucatelor alese iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirilor măreţe! La mulți ani!

Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani! La mulți ani!

Fie că fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi prosperitate! La mulţi ani!

Sfântul Ioan să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să te bucuri de fiecare moment alături de cei dragi. La mulți ani!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

2022: Tradiții și obiceiuri de Bobotează. Ce nu ai voie să faci, este COMPLET INTERZIS

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies