Top cinci cele mai cancerigene alimente

Top cinci cele mai cancerigene alimente
Top cinci cele mai cancerigene alimente

Cancerul poate fi moștenit sau provocat de factori externi.

Chiar dacă, în primul caz, apariția bolii nu poate fi prevenită, există studii care au constatat că evitarea anumitor alimente întârzie declanșarea acestei maladii.

Alimentele cancerigene sunt, de obicei, bogate în zaharuri rafinate, carbohidrați procesați, conservanți și grăsimi obținute prin prăjire. Efectele acestor produse sunt devastatoare pentru sănătate, afectând sistemul cardiovascular, nervos și reproductiv și crescând riscul apariției diabetului, obezității și bolilor de inimă.

Citeste si: Horoscop Urania: Previziuni astrale pentru perioada 20-26 aprilie 2019. Soarele va intra în zodia Taurului. Venus va intra în zodia Berbecului

Află la ce ar trebui să renunți, pentru a preveni apariția cancerului.

Băuturile îndulcite. Alimentele care conțin zaharuri rafinate, precum băuturile îndulcite, acidulate și multe alte sucuri cresc riscul apariției cancerului. Un studiu din 2010, publicat în jurnalul medical „Epidemiologia Cancerului, Biomarkeri și Prevenire”, a arătat că persoanele care au consumat două sau mai multe sucuri pe zi au prezentat cu 87% mai multe șanse să dezvolte cancer la pancreas decât cei care nu au avut aceste băuturi în alimentația lor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 20- 26 aprilie 2019: Lună plină dublă în Balanţa. Acest eveniment rar afectează toate zodiile- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Alte cercetări au demonstrat existența unei legături între consumul de zahăr și cancerul la stomac și colon.

Deși zahărul nu transformă celulele sănătoase în canceroase, hrănește celulele bolnave și ajută la creșterea tumorii.

Citeste si: CANCERUL care nu doare si nu are simptome. Din ce in ce mai multe femei află PREA TARZIU că îl au

Cartofii prăjiți cresc riscul apariției cancerului, mai ales dacă conțin uleiuri hidrogenate și un produs secundar al procesului de prăjire, numit acrilamidă.

Această substanță este considerată canceroasă și, de asemenea, o potențială neurotoxină, având efecte adverse nu numai asupra creierului, ci și asupra sistemului reproductiv. Alimentele bogate în carbohidrați, precum cartofii, produc acrilamidă când sunt prăjite.

Citeşte întreaga ştire aici.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

CANCERUL care nu doare si nu are simptome. Din ce in ce mai multe femei află PREA TARZIU că îl au

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies