Top parfumuri femei 2023. Care sunt cele mai sexy parfumuri pentru purtătoarele sexului frumos!

top 10 parfumuri femei
Top parfumuri femei 2023

Parfumul poate deveni deja un accesoriu purtat de fiecare femeie în parte. Însă știați care este topul anului 2023, în ceea ce privește parfumurile?

Aflați din rândurile următoare care este topul parfumurilor pentru femei, în acest an. În plus, descoperiți și ce le face atât de speciale, cât poate ține mirosul minunat, dar și ce ingrediente conțin. 

 

Top parfumuri pentru femei 2023 

MARC JACOBS Decadence

În topul parfumurilor cele mai rafinate pentru femei, în acest an, regăsim pe locul 12, parfumul MARC JACOBS Decadence.

Acest parfum face parte din categoria celor care sunt preferate de femeile care obișnuiesc să poarte un parfum lemnos, fructat, cu o mulțime de note de parfum masculin, dar care totodată miroase într-un mod feminin. Acest tip de parfum este potrivit pentru femeile care își doresc să emane putere, încredere, mister și complexitate. Parfumul poate ține mirosul constant cu până la 8 ore de la pulverizare. 

Montale Oudmazing

Pe locul 11 regăsim parfumul Montale Oudmazing, cel care emană un miros nemaivăzut de iris pudrat, fructat, perfect pentru femeile care obișnuiesc să se îmbrace în culori închise și totodată elegante. Acesta este de 10 ori mai puternic, mai întunecat, mai interesant și mai atrăgător în comparație cu alte parfumuri, motiv pentru care nimeni nu va mai miroși ca tine într-o seară petrecută în oraș, fiind de-a dreptul unică.

Parfumul poate ține mirosul constant cu până la 16 ore de la pulverizare. 

parfumuri dama
Top parfumuri femei 2023[Sursa foto: freepik]

NARCISO RODRIGUEZ For Her Musc Noir

Pe locul 10 regăsim parfumul NARCISO RODRIGUEZ For Her Musc Noir, cel care face parte din categoria parfumurilor feminine cu o notă de fructat și trandafir, parfum care emană mirosul  proaspăt de cum ai ieșit de la duș și îl simți puțin mai aproape de piele.

Parfumul poate ține mirosul constant cu până la 8 ore de la pulverizare.  

MONTALE Intense Roses Musk

Pe locul cu numărul 9, regăsim parfumul MONTALE Intense Roses Musk, cel mai emană mirosul intens de trandafiri cu musc alb curat, iasomie, dar totodată și de mirosul intens de cafea. Acest parfum se poate purta în special primăvara și vara. Dat fiind faptul că este un parfum puternic, cu siguranță vei atrage atenția asupra ta, de îndată ce ai pășit într-o încăpere, fiind considerat un magnet pentru bărbați.

Parfumul poate ține mirosul constant cu până la 12 ore de la pulverizare.  

parfumuri de vara femei
Top parfumuri femei 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Kayali Yum Pistachio Gelato

Pe locul cu numărul 8 se regăsește parfumul Kayali Yum Pistachio Gelato, cel care se bazează pe un miros puternic de fistic, fiind totodată proaspăt, aerisit și dulce, iar în același timp, având o combinație destul de ciudată, dar care funcționează, de fistic, alune de pădure, rom dulce, frișcă, bezele și vată de zahăr.

Astfel, este un parfum perfect pentru femeile care își doresc să ademenească și să captiveze atenția unui anumit bărbat, dar și pentru cele care doresc să întoarcă capetele indiferent de locul în care se află. 

CHRISTIAN DIOR Dior Homme Intense

Nu trebuie să uităm nici de locul cu numărul 7, loc pe care se află parfumul CHRISTIAN DIOR Dior Homme Intense. Acesta

este un parfum masculin, dar care se potrivește atât pentru un bărbat, cât și pentru o femeie, aspect ce le poate face unice, în rândul altor femei. Emană un miros lemnos și pudrat, având totodată un echilibru potrivit de parfumuri de lavandă, iris, cu un aer ademenitor. Se pare că și acesta este un parfum potrivit pentru femeile care obișnuiesc să se aprecieze pe sine, care se simt bine în pielea lor, chiar dacă machiaj nu prea există în rutina lor de zi cu zi, însă zâmbetul înlocuiește orice urmă de machiaj de care chiar nu au nevoie. Parfumul poate ține mirosul constant cu până la 6-8 ore de la pulverizare. 

top parfumuri femei 2023
Top parfumuri femei 2023[Sursa foto: freepik]

MANCERA PARIS Holidays

Pe locul cu numărul 6 se află parfumul MANCERA PARIS Holidays, parfumul care este dulce, cu note sărate care par că îți sunt cunoscute, cu un miros fructat, amestecat cu sare de mare, ingrediente care împreună dau un parfum uimitor. Nu avem cum să ignorăm nici notele de vanilie, lemn de santal și mosc alb. Indiferent de moment sau anotimp, acest parfum se poate purta oricând. Parfumul poate ține mirosul constant cu până la 12 ore de la pulverizare. 

TOM FORD Noir Extreme

Pe locul cu numărul 5 regăsim parfumul TOM FORD Noir Extreme, cel care te înțeapă cu mirosul său puternic masculin, care înclină spre feminin, dat fiind faptul că se potrivește de minune pentru o femeie care își dorește să domine bărbatul de lângă ea. Parfumul are frecvențe dulci, picante, lemnoase, dar și pudrate. Parfumul poate ține mirosul constant cu până la 8 ore de la pulverizare. 

Top parfumuri femei 2023[Sursa foto: freepik]

Viva La Juicy Gold Couture

Pe locul 4 în topul celor mai rafinate parfumuri pentru femei, ale anului 2023, regăsim și parfumul Viva La Juicy Gold Couture. Acesta este parfumul care emană note jucăușe, cochete și feminine de BubbleGum, vanilie, o prospețime de fructe adăugată, potrivit pentru o femeie care își dorește să se joace puțin cu privirile celor din jur, atrăgând atenția iremediabil asupra sa. Parfumul poate ține mirosul constant cu până la 4-5 ore de la pulverizare. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Montale Intense Café

Pe locul cu numărul 3 regăsim parfumul Montale Intense Cafe, cel care, așa cum putem înțelege și din denumirea sa, ne oferă un miros intens de cafea, un miros plăcut de majoritatea bărbaților, motiv pentru care, odată purtat, este imposibil să nu atragi atenția celor din jurul tău. Parfumul are de asemenea și note de lemn de trandafir, vanilie, mosc și chihlimbar, ceea ce îl face să fie puternic, distractiv, dar și dulce, pe scurt, bărbații înnebunesc atunci când simt astfel de arome intense la o femeie. Parfumul poate ține mirosul constant cu până la 16 ore de la pulverizare. 

cel mai persistent parfum de femei
Top parfumuri femei 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023

Oud Satin Mood

Iată că am ajuns și la locul cu numărul 2 din acest top, motiv pentru care, regăsim parfumul Oud Satin Mood. Un parfum puternic și de-a dreptul elegant, care odată purtat, este imposibil să nu primești măcar un compliment. Mirosul său este unul dulce și drăguț, dar totodată și întunecat și dominant în același timp. Acest aspect îl face să fie foarte feminin, puternic. Parfumul poate ține mirosul constant cu până la 16 ore de la pulverizare. 

ODYON DUBAI SCORPION INTENSE 

Am ajuns și la locul cu numărul 1 din topul celor mai rafinate parfumuri pentru femei din anul 2023, unde regăsim parfumul ODYON DUBAI SCORPION INTENSE. Fără doar și poate, acesta este declarat cel mai atrăgător parfum dintre toate. Femeile care își doresc să emane putere și încredere și prin intermediul unui parfum, o vor face cu siguranță dacă vor alege să poarte acest parfum absolut minunat. Miroase un pic fructat, picant, a lemn de trandafir, fructe de pădure, șofran și lemn de chihlimbar. Cel mai feminin parfum dintre toate cele preferate ale anului 2023, poate ține mirosul constant cu până la 24 de ore de la pulverizare. 

Top parfumuri femei 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce sandale se poartă în 2023. Stiluri confortabile și purtabile în orice moment al zilei!



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023. Descoperă aromele de lungă durată!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies