Top sfaturi de care să ții cont când joci la cazino

Top sfaturi de care să ții cont când joci la cazino
Top sfaturi de care să ții cont când joci la cazino

Orice cazino offline sau online care se respectă are în ofertă câteva jocuri de bază: ruletă, blackjack și videosloturi. Dacă în cazul primelor două variante este necesar să cunoști câteva reguli pentru a putea juca, mai ales la mesele de blackjack, sloturile video sunt la îndemâna oricui. Tocmai din această cauză, jocuri ca Sizzling Hott, Book of Ra sau alte celebre ,,pacanele’’ sunt cele mai mai populare alegeri ale amatorilor de gambling în majoritatea cazinourilor. 

Prin urmare, iată câteva din cele mai populare sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când vrei să îți încerci norocul la sloturi.

Citeste si: A născut! O artistă celebră are un băieţel! Avem primele imagini! ”După ce a păţit Andreea Bălan, am mers să nasc la stat”

Stabilește clar bugetul pe care ți-l permiți pentru orice sesiune de joc și respectă-l cu strictețe! În teorie, pare logic și rezonabil să faci acest lucru.

În practică însă, lucrurile stau altfel. Da, există sesiuni de joc în care câștigi și, la fel de bine, există sesiuni în care, deși pierzi suma pe care ai stabilit că îți permiți să o joci, te poți opri fără mari eforturi. Ce faci însă atunci când jocul video pe care îl alegi nu e deloc ,,în formă’’ și pierzi rapid sumă stabilită? Vei fi tentat să încalci regulile și să joci în continuare, iar de cele mai multe ori vei sfârși prin a regreta alegerea făcută.
Așadar, în momentul în care atingi limita propusă, oprește-te! Vei vedea că nu este chiar atât de greu pe cât pare în acel moment.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nu juca atunci când ești supărat, obosit, nervos sau chiar fericit! Nu e nevoie să joci la cazino pentru a constata că deciziile luate atunci când te afli în afara zonei tale de confort emoțional se dovedesc a fi de cele mai multe ori destul de neinspirate.

Evident, cu atât mai mult acestea pot fi periculoase atunci când joci sloturi pe bani reali.

Joacă la sloturi cu RTP cât mai mare. Procentul de plată către jucători (RTP) al majorității sloturilor online poate fi aflat cu ușurință în zilele noastre de pe internet, astfel că este destul de ușor să alegi mereu jocurile cele mai ,,generoase’’ pentru a-ți mari șansele de câștig.

Nu interpreta însă greșit cifrele. Un slot cu RTP fixat la 96% nu îți va da înapoi 96 de lei la fiecare 100 de lei jucați. Procentele de plată sunt calculate pentru perioade de timp mai lungi și rulaj general. În linii mari, situația poate fi descrisă astfel: pe termen lung, orice slot cu un RTP de 96% aduce un profit de 4% cazinoului, iar tu ești taxat cu 4 lei la fiecare sută de lei rulată.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dacă alegi să joci în mediul online, fii cu ochii pe promoții și bonusuri! Chiar dacă sunt supuse unor termeni și condiții ce pot fi destul de greu de îndeplinit în

unele cazuri, bonusurile de bun venit acordate de cazinourile online licențiate în România îți vor permite să joci mult mai mult cu suma depusă pentru prima oară. În plus, există destui clienți care au reușit să obțină câștiguri de pe urma acestor bonusuri de bun venit (sau acordate în diverse ocazii), astfel că e de înțeles de ce numărul jucătorilor ce aleg mediul online este în continuă expansiune.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Un turist american a murit, în această dimineaţă, pe Aeroportul Otopeni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies