Top trei alimente antiimbatranire disponibile oricui! Incearca-le si tu

Top trei alimente antiimbatranire disponibile oricui! Incearca-le si tu
Top trei alimente antiimbatranire disponibile oricui! Incearca-le si tu

Anii trec, dar tenul nostru poate ramane tanar. Totul depinde de ceea ce consumam la fiecare masa si cum stim sa avem grija de organismul nostru.

Iata trei alimente antiimbatranire care sunt la indemana oricui.

Castravetii

Au efecte foarte puternice antiimbatranire, fiind recunoscuti pentru efectele benefice asupra sanatatii articulatiilor, pielii, ficatului si rinichilor.

Uleiul de masline

Are grasimi necesare care ajuta la o silueta zvelta si o buna sanatate a inimii prin reducerea inflamarii, ele micsoreaza si nivelul colesterolului si imbunatatesc digestia si circulatia sanguina la nivelul pielii.

Toti acesti factori duc la un corp mai sanatos si o viata mai lunga.

Migdalele crude

Migdalele sunt pline de vitamina E, greu de obtinut, si doar o mana de migdale ofera jumatate din doza zilnica. Migdalele crude sunt  cea mai sanatoasa forma a acestui sambure, oferind un continut puternic nutritiv intr-o forma pura, neprocesata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies