Topul celor mai bine vandute colectii de haine! Uite ce vedete au facut avere lansandu-se in industria modei (Partea I)

Topul celor mai bine vandute colectii de haine! Uite ce vedete au facut avere lansandu-se in industria modei (Partea I)
Topul celor mai bine vandute colectii de haine! Uite ce vedete au facut avere lansandu-se in industria modei (Partea I)

Nu trece nici un an fara sa auzim ca o alta vedeta isi lanseaza o linie de haine sau are o colaborare cu un brand renumit, pentru realizarea unei colectii. Rihanna, Nikki Minaj sau Kanye West sunt doar cateva din starurile care in 2013 si-au anuntat lansarea unor linii de haine.

In timp ce unele colectii sunt aspru criticate, altele nu doar ca sunt bine primite de criticii de moda ci si vand foarte bine. Iata care sunt cele mai de succes colectii care poarta semnatura unor vedete.

Fiica cantaretului Lionel Richie, Nicole si-a lansat in 2007 linia de bijuterii “House of Harlow 1960”. Treptat sub acest label Nicole Richie a lansat si genti, pantofi si ochelari de soare.

In 2009 Nicole a creat si o colectie de haine pentru gravide pentru “A Pea in the Pod” iar in  2010 apare pe piata prima sa colectie de haine “Winter Kate”. Ulterior vedeta a mai lansat o colectie pentru “Macy’s” si  primul sau parfum. Se pare ca averea vedetei a crescut cu 3 milioane de dolari dupa ce aceasta si-a incercat norocul in domeniul modei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Fosta componenta a trupei Spice

Girls, Victoria Beckham a fost numita “Designerul anului” in cadrul British Fashion Awards 2011. “Victoria Beckham Collection” cuprinde genti si rochii cu preturi intre 500 si 5000 de dolari. Brand-ul a avut castiguri de peste 95 milioane de dolari de la lansare. In cadrul New York Fashion Week 2014, Victoria a anuntat ca isi va extinde linia cu incaltaminte si articole vestimentare pentru barbati.

Sean Combs a inregistrat un foarte mare success cu linia sa de haine si cea de parfum, lansate in 1998.

“Sean John Clothing, Inc.” a inceput ca o colectie de haine sport care i-a adus starului hip- hop recunoasterea in lumea modei si venituri de peste 100 de milioane anual.

Prima linie a cantaretei Gwen Stefani, denumita “L.A.M.B.”, a fost lansata in 2003 si include haine, pantofi, genti, parfumuri si ceasuri. In 2005 vedeta lanseaza “Harajuku Lovers” o linie de inspiratie japoneza.

Cele doua colectii i-au adus artistei in cont nu mai putin de 200 milioane de dolari. Cea mai recenta linie lansata de Gwen Stefani “DWP”, pune la dispozitia fashionistelor haine eco- friendly.

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies