Topul celor mai fascinante și diverse destinații de vacanță de primăvară din Europa, care îți vor oferi o experiență de neuitat

cele mai bune orase pentru city break
Topul celor mai fascinante și diverse destinații de vacanță de primăvară din Europa, care îți vor oferi o experiență de neuitat

Află din rândurile următoare unde ar trebui să îți petreci vacanța de primăvară anul acesta.

Primăvara simți nevoia să petreci mai mult timp în natură. Astfel, este anotimpul perfect pentru a vizita unele dintre țările europene pe care ți-ai dorit mereu să le vizitezi, dar nu ai avut încă ocazia.

Primăvara este un anotimp perfect pentru a descoperi frumusețile europene. Vremea este una bună pentru a călători, nu este la fel de cald precum vara și nici frigul nu reprezintă un disconfort în a străbate la pas străzile din Europa.

Mai mult decât atât, există șanse ridicate să găsești bilete de tren la un preț redus.

Astfel, ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase destinații de vacanță din Europa pe care ar trebui să le iei în calcul dacă vrei să organizezi o vacanță primăvara aceasta.

Cele mai frumoase destinații de vacanță din Europa

Citește și: Cele mai frumoase destinații de primăvară pentru un concediu de neuitat

cea mai frumoasa capitala din europa
Cele mai frumoase destinații de vacanță de primăvară din Europa[Sursa foto: pexels]

Viena, Austria

Cele mai frumoase destinații de vacanță din Europa
Viena, Austria[Sursa foto: pexels]

Capitala Austriei se numără în topul orașelor europene pe care trebuie neapărat să le vizitezi. Este un oraș de-a dreptul spectaculos, cu o mulțime de posibilități culturale și un aer aparte. Este de asemenea, un oraș perfect pentru romantici deoarece are o atmosferă primitoare și o mulțime de posibilități de explorat. Totodată, poți să-l străbați la pas pentru că principalele atracții turistice sunt la distanțe relativ scurte unele de altele.

De asemenea, dacă ești un iubitor al naturii, trebuie să știi că parcurile din Viena sunt considerate cele mai frumoase din Europa.

Veszprém, Ungaria

Dacă totuși vrei o destinație care să fie mai aproape de casă și totuși să îți ofere posibilitatea de a admira frumusețile europene, atunci orașul Veszprém este cea mai bună destinație de vizitat din Ungaria în 2023. Mai mult decât atât, a fost desemnat Capitala Culturală Europeană pentru anul 2023.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Orașul se află printre versanții împăduriți ai Dealurilor Bakony și găzduiește priveliști de-a dreptul spectaculoase. De asemenea, gastronomia este una de înaltă calitate și îți oferă o mulțime de mirosuri și arome care sunt menite să îți trezească toate simțurile.

Sóller, Spania

Sóller este un oraș în apropiere de coasta de nord-vest a insulei Baleare Mallorca, Spania, care este perfect pentru vacanțele cu familia. Este un oraș liniștit, situat departe de agitația metropolitană și care îți oferă o gamă variată de posibilități de a-ți petrece timpul liber. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune destinații de ciclism din Europa.

Astfel, dacă îți place liniștea, natura, drumețiile și gastronomia spaniolă, atunci Sóller cu siguranță că reprezintă o destinație pe care ar trebui să o iei în calcul atunci când îți organizezi vacanța.  

În ce țări europene te poți bucura de o primăvară frumoasă

Citește și: Iată de ce ar trebui să vizitezi Hurghada și ce locuri sunt preferate de turiști! 

Olanda

În ce țări europene te poți bucura de o primăvară frumoasă
Câmp cu lalele din Olanda[Sursa foto: freepik]

Olanda, cunoscută drept țara lalelelor, este cu siguranță o țară pe care trebuie neapărat să o vizitezi în anotimpul primăvara, atunci când natura se trezește la viață și odată cu ea, observăm un spectacol de culori și de miresme.

Primăvara, florile vor fi înflorite pretutindeni, iar astfel te vei putea bucura de o experiență unică. De asemenea, în lunile de primăvară, Olanda găzduiește numeroase festivaluri. Pe 27 aprilie, Amsterdam sărbătorește Ziua Regelui, iar orașul va fi luat cu asalt de numeroase petreceri, pe bărci, în baruri și chiar în plină stradă.

Totodată, în data de 5 mai se organizează un alt festival cu ocazia Zilei Independenței. Astfel, vei avea parte de numeroase concerte și evenimente organizate în fiecare oraș.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De asemenea, dacă îți dorești o plimbare cu bicicleta printre flori, cu siguranță Olanda îți va oferi această experiență unică.

Cehia

În Cehia primăvara vremea este potrivită pentru a te plimba în voie pe străzi. Ceea ce e cu adevărat de luat în considerare atunci când vrei să organizezi o vacanță de primăvară în Cehia, este că vei putea evita aglomerația care se poate forma în prim sezon odată cu numărul crescut de turiști care optează pentru această destinație.

Mai mult decât atât, dacă alegi să vizitezi această țară în apropierea Paștelui, trebuie să știi că te vei bucura de o varietate de gusturi și arome în cadrul Târgurilor de Paște care sunt prezente pe străzile principalelor orașe din Cehia.

Astfel, vei avea posibilitate să guști produsele tradiționale, dar și să te bucuri de frumusețea și culorile care parcă pictează străzile orașelor.

Italia

În ce țări europene te poți bucura de o primăvară frumoasă
Liguria, Italia [Sursa foto: pexels]

Când vorbim despre Italia nu cred că mai sunt foarte multe cuvinte de spus pentru că toată lumea știe că este o țară cu numeroase atracții turistice și cu una dintre cele mai bune bucătării din Europa. Astfel, fie că vorbim despre capitala Roma, de minunata Veneția sau de insulele care completează arhipelagul italienesc, Italia rămâne una dintre cele mai spectaculoase destinații de vacanță, indiferent de anotimp.

Cele mai frumoase destinații de vacanță din Europa
Cele mai frumoase destinații de vacanță din Europa[Sursa foto: pexels]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

5 locuri de vizitat lângă București în 2023

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies