Topul celor mai frumoase mesaje de Ziua Femeii, 8 martie 2023! “Te felicit cu ocazia Zilei Femeii! Îți doresc multe momente minunate, impresii plăcute, realizări ale elevilor și multe bucurii în familie!"

Topul celor mai frumoase mesaje de Ziua Femeii, 8 martie 2023! “Te felicit cu ocazia Zilei Femeii! Îți doresc multe momente minunate, impresii plăcute, realizări ale elevilor și multe bucurii în familie!
Topul celor mai frumoase mesaje de Ziua Femeii, 8 martie 2023! “Te felicit cu ocazia Zilei Femeii! Îți doresc multe momente minunate, impresii plăcute, realizări ale elevilor și multe bucurii în familie!"

Transmite-i celei mai dragi femei din viaţa ta, cel mai interesant mesaj, de 8 martie 2023.

Alegeţi dintr-o serie specială de mesaje de 8 martie 2023, o urare ce poate aduce zâmbetul pe buze femeii dragi.

Mesaje de Ziua Femeii – 8 martie 2023

Citește și: Ce trebuie să pună femeile pe masă, de 8 martie 2023. Ce fel de mâncare puteţi pregăti de Ziua Femeii

mesaje de 8 martie pentru iubita
Topul celor mai frumoase mesaje de Ziua Femeii, 8 martie 2023[Sursa foto: Shutterstock]

Citește și: Care este rochia perfectă pentru ziua de 8 martie 2023! Atrage toate privirile bărbaților cu o rochie deosebită!

La mulţi ani, mamă! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Te iubesc.

Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ.

La mulţi ani!

Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama!

Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept.

Noi îţi mulţumim şi te iubim.

La mulți ani!

Draga mea mamă, am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine şi cred că l-am găsit: dragostea mea. La Mulţi Ani.

Mesaje de 8 martie 2023

mesaje de 8 martie 2023
Topul celor mai frumoase mesaje de Ziua Femeii, 8 martie 2023[Sursa foto: Freepik]

Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea!

Te felicit cu ocazia Zilei Femeii! Îți doresc multe momente minunate, impresii plăcute, realizări ale elevilor și multe bucurii în familie.

Îți doresc iubire, prietenie, respect, bunăstare, pace și înțelegere!

Te felicit cu ocazia zilei de 8 martie și vă doresc o casă plină cu flori și oameni dragi mereu alături! Să airăbdare chiar și pentru cei mai neascultători oameni din jur.

Fericire, iubire mare și succes în toate!

Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna: mama mea!

Îți sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiționat și că ai avut grijă de mine toată viața, iți sunt recunoscătoare pentru că îți pasă de viața mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău.

Îți urez o zi plină de voie bună și sper ca dragostea mea să îți umple viața la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.

Mesaje pentru soţie, iubita, mama – 8 martie 2023

mesaje de 8 martie pentru iubita
Topul celor mai frumoase mesaje de Ziua Femeii, 8 martie 2023[Sursa foto: Freepik]

Îţi mulţumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine.

La mulţi ani, mami!

Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi.

Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel și cu el drăgostea mea pentru tine… ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta… și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo ești tu… tu ești primăvara sufletului meu. Te iubesc.

Astăzi îți doresc să primești atâtea flori încât să-ți faci gradină. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ți-ar mai rămâne…

La multi ani de 8 martie 2023

mesaje si felicitari de 8 martie
Topul celor mai frumoase mesaje de Ziua Femeii, 8 martie 2023[Sursa foto: Shutterstock]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

O primăvară caldă, dragoste nebună, lumină în suflet şi în priviri. La mulți ani de 8 martie!

Pentru ziua ta, mămico, îţi trimit un ghiocel. Cât de mic îl vezi, cuprinde toată primăvară-n el. La mulţi ani de 8 martie!

Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine… şi cred că l-am găsit.

Sper să-ţi umple ziua de bucurie atunci când îl vei primi. La Mulţi Ani!

Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani” „Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. 

Mesaje pentru femeia draga de 8 martie 2023

urari de 8 martie 2023
Topul celor mai frumoase mesaje de Ziua Femeii, 8 martie 2023[Sursa foto: Shutterstock]

Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…

Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare și de fiecare pată de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.

Azi uita cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și aşează-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.

Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat să fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu.

mesaje de 8 martie 2023
Topul celor mai frumoase mesaje de Ziua Femeii, 8 martie 2023[Sursa foto: Freepik]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Mesaje pentru bunica ta, de 8 martie 2023! “Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies