Topul celor mai inedite aranjamente florale

Topul celor mai inedite aranjamente florale
Topul celor mai inedite aranjamente florale

Florile sunt considerate a fi una dintre cele mai frumoase creatii divine si din acest motiv ele reprezinta un element important in viata noastra.

Florile sunt considerate a fi una dintre cele mai frumoase creatii divine si din acest motiv ele reprezinta un element important in viata noastra. Florile isi au locul oriunde, indiferent de eveniment. Fie ca e nunta, zi de nastere sau o reuniune formala, acestea infrumuseteaza incaperile si incalzesc sufletele.

Semnificatiile pentru care se ofera flori sunt destul de variate, astfel ca pot fi oferite drept cadou, cu ocazia unui eveniment fericit in viata unei persoane sau chiar la o ocazie mai trista.

Ce trebuie sa stii atunci cand oferi flori?

 

  •         Daca oferi un cadou unei femei, e frumos ca acesta sa fie insotit si de flori.
  •         In general, o singura floare se ofera doar persoanei iubite.
  •         Uita de florile artificiale! Chiar daca exista aranjamente extraordinare din flori artficiale, acestea pot ofensa destinatarul.
  •         Florile se tin cu cozile indreptate in jos.
  •         Abtine-te sa trimiti flori sub anonimat. Chiar daca vrei sa faci o surpriza, ataseaza un biletel dragut florilor.
  •         La inmormantari florile trebuie sa fie intotdeauna in numar par.
  •         Fii informat/a in general cu privire la semnificatiile florilor, mai ales atunci cand le oferi, asta daca nu iti doresti sa transmiti un semnal gresit.

 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Daca iti doresti sa impresionezi cu ceva mai aparte decat clasicul buchet de flori, trebuie sa stii ca printre cele mai impresionante flori online care sunt la dispozitia oricui, se regasesc:

Trandafirii criogenati

Trandafirii criogenati sunt o noua moda pe piata florilor. Acestia sunt trecuti prin cateva procese care ii ajuta sa isi pastreze prospetimea si fragilitatea, pastrandu-si pentru foarte mult timp aspectul unui trandafir proaspat.

Acest proces initial se baza pe ducerea florilor la o temperatura foarte scazuta timp de mai multe saptamani, in timp ce apa din acestia este scoasa in totalitate cu ajutorul unui aparat care functioneaza pe baza de vid.

Avantajul principal al unui astfel de cadou este durata de viata indelungata, astfel incat acesti trandafiri pot fi admirati ani de zile.

Cutiile cu flori

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cutiile cu flori sunt o varianta inovativa a buchetelor, fiind din ce in ce mai apreciate de doamnele cu gusturi fine. Daca iti doresti sa impresionezi, ia in calcul o cutie cu flori pe care o poti comanda online sau o poti achizitiona de la un magazin specializat. Aceste cutii pot fi personalizate in functie de preferinte si de ocazie, iar pretul variaza in functie de dimensiune.

Aranjamentele florale

In cazul unui aranjament floral orice element conteaza: de la flori, tipul recipientului, calitate, culori, pana la dimensiune.

Un recipient folosit poate fi o vaza inedita, un cos frumos impletit, un suport care sa imite o carte deschisa si chiar o ceasca de cafea daca iti doresti un aranjament care sa iti inspire un aer boem.

In ziua de azi, pe piata se gasesc o varietate de magazine atat online cat si traditionale de unde poti achizitiona aceste tipuri de flori si aranjamente.

Cea mai simpla varianta e sa realizezi o comanda online pe un site de specialitate, tinand cont ca si livrarile se fac intr-un timp cat se poate de scurt.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Slăbeşte 5 kilograme în doar şapte zile cu DIETA DELICIOASĂ! Nu dă greş niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies