Tori Spelling şi Dean McDermott își anunță divorțul! Motivul i-a uimit pe fani: „Dependența lui Dean...”

Tori Spelling şi Dean McDermott și-au spus adio
Tori Spelling şi Dean McDermott și-au spus adio

Cei doi au hotărât să divorțeze după aproape 15 ani de mariaj! Motivul pentru care s-a produs ruptura a venit din cauza dependenței lui Dean McDermott!

Tori Spelling şi Dean McDermott și-au spus adio după ani întregi în care au format unul dintre cele mai apreciate cupluri, iar motivul despărțirii a uimit pe toată lumea! O sursă apropiată celor doi a spus adevărul, iar nimeni nu se aștepta ca lucrurile între cei doi să aibă legătură cu așa ceva!

Vedetele vor semna actele în momentul în care blondina se va întoarce în Statele Unite, asta pentru că actrița este plecată în Malta pentru un proiect:  „Călătoria este pentru serviciu, dar Tori chiar avea nevoie să scape de Dean”,

au declarat sursele.

Citeste si: Actrița Georgina Cleverley a născut! Primele imagini cu gemenii: „Doamne, ce frumuseți!”

Tori Spelling şi Dean McDermott sunt în punctul de a divorța!
Tori Spelling şi Dean McDermott sunt în punctul de a divorța![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Dean McDermott își distruge căsnicia din cauza dependeței pe care o are!

Se pare că ruptura s-a produs în urmă cu trei luni, dar Dean şi Tori și-au oferit reciproc mai multe șanse pentru a salva căsnicia:

„Ea și Dean au terminat de vreo trei luni. Spre meritul lor, au încercat… chiar au încercat. Dar dependența sexuală a lui Dean a devenit prea mare pentru Tori. Nu a înșelat absolut, dar vrea doar sex tot timpul.”,  au mai spus sursele.

Citeste si: Albert Oprea de la Survivor a dezvăluit motivele despărțirii de Simona Hapciuc! „A fost o mică ceartă între noi…” EXCLUSIV

Dean McDermott este dependent de sex!
Dean McDermott este dependent de sex![Sursa foto: Instagram]

În 2014, McDermott, în vârstă de 54 de ani, a recunoscut că a înşelat-o pe Tori (48 de ani) și se pare că frumoasa actriță nu a putut depăși nici până acum momentul dureros.

„Cea mai mare teamă a mea în relaţia noastră a fost că el mă va înşela. Aşa că, atunci când s-a întâmplat, am spus:„ Vezi, m-am gândit întotdeauna din prima zi că o să mă înşele ”,şi nu era vorba despre el, ci despre mine.

Mi-am spus:„ Bine, ştiu că nu sunt suficient de bună ”, aşa am simţit despre mine şi într-o zi îşi va da seama de asta şi va găsi pe altcineva”, a declarat aceasta.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ramona Olaru, din nou îndrăgostită! Prezentatoarea TV s-a afișat cu noul ei iubit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies