Aceasta reteta are un gust bogat si te va ajuta sa-ti impresionezi invitatii.
Ingrediente
225g unt foarte moale, plus extra pentru uns tavile
225g zahar brun
225g faina cu factor de crestere
1 lingurita de praf de copt
4 oua mari
4 lingurite de cafea instant dizolvate intr-o lingura de apa fiarta
Pentru glazura
175g unt moale
350g zahar pudra
4 lingurite de cafea instant
dizolvate intr-o lingura de apa fiarta
Mod de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Unge cu unt doua tavi pentru blaturi de tort.
2. Pune toate ingredientele pentru blat, mai putin cafeaua, intr-un vas mare si amesteca pana cand obtii o pasta moale. Adauga apoi cafeaua dizolvata. Imparte amestecul in cele doua tavi.
3. Coace in cuptorul preincalzit timp de 30 de minute pana cand se rumenesc.
4. pentru glazura, bate bine untul cu zaharul. Adauga apoi cafeaua si imparte amestecul in patru parti.
5. Cand blaturile s-au racit, taie-le in jumatate, obtinand patru straturi de tort. Pune glazura intre ele si glazura deasupra.
Sursa
Ingrediente
225g unt foarte moale, plus extra pentru uns tavile
225g zahar brun
225g faina cu factor
de crestere
1 lingurita de praf de copt
4 oua mari
4 lingurite de cafea instant dizolvate intr-o lingura de apa fiarta
Pentru glazura 175g unt moale
350g zahar pudra
4 lingurite de cafea instant dizolvate intr-o lingura de apa fiarta
Mod de preparare 1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Unge cu unt doua tavi pentru blaturi de tort.
2. Pune toate ingredientele pentru blat, mai putin cafeaua, intr-un vas mare si amesteca pana cand obtii o pasta moale. Adauga apoi cafeaua dizolvata. Imparte amestecul in cele doua tavi.
3. Coace in cuptorul preincalzit timp de 30 de minute pana cand se rumenesc.
4. pentru glazura, bate bine untul cu zaharul. Adauga apoi cafeaua si imparte amestecul in patru parti.
5.
Cand blaturile s-au racit, taie-le in jumatate, obtinand patru straturi de tort. Pune glazura intre ele si glazura deasupra.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro