Tort cu cappuccino pentru ocazii speciale! Uite ce usor se prepara!

Tort cu cappuccino pentru ocazii speciale! Uite ce usor se prepara!
Tort cu cappuccino pentru ocazii speciale! Uite ce usor se prepara!

Aceasta reteta are un gust bogat si te va ajuta sa-ti impresionezi invitatii.

 

Ingrediente
225g unt foarte moale, plus extra pentru uns tavile
225g zahar brun
225g faina cu factor de crestere
1 lingurita de praf de copt
4 oua mari
4 lingurite de cafea instant dizolvate intr-o lingura de apa fiarta
Pentru glazura
175g unt moale
350g zahar pudra
4 lingurite de cafea instant
dizolvate intr-o lingura de apa fiarta
Mod de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Unge cu unt doua tavi pentru blaturi de tort.
2. Pune toate ingredientele pentru blat, mai putin cafeaua, intr-un vas mare si amesteca pana cand obtii o pasta moale. Adauga apoi cafeaua dizolvata. Imparte amestecul in cele doua tavi.
3. Coace in cuptorul preincalzit timp de 30 de minute pana cand se rumenesc.
4. pentru glazura, bate bine untul cu zaharul. Adauga apoi cafeaua si imparte amestecul in patru parti.
5. Cand blaturile s-au racit, taie-le in jumatate, obtinand patru straturi de tort. Pune glazura intre ele si glazura deasupra.
Sursa

Ingrediente

225g unt foarte moale, plus extra pentru uns tavile
225g zahar brun
225g faina cu factor

de crestere
1 lingurita de praf de copt
4 oua mari
4 lingurite de cafea instant dizolvate intr-o lingura de apa fiarta

Pentru glazura


175g unt moale
350g zahar pudra
4 lingurite de cafea instant dizolvate intr-o lingura de apa fiarta

Mod de preparare

1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Unge cu unt doua tavi pentru blaturi de tort.


2. Pune toate ingredientele pentru blat, mai putin cafeaua, intr-un vas mare si amesteca pana cand obtii o pasta moale. Adauga apoi cafeaua dizolvata. Imparte amestecul in cele doua tavi.

3. Coace in cuptorul preincalzit timp de 30 de minute pana cand se rumenesc. 

4. pentru glazura, bate bine untul cu zaharul. Adauga apoi cafeaua si imparte amestecul in patru parti.

5.
Cand blaturile s-au racit, taie-le in jumatate, obtinand patru straturi de tort. Pune glazura intre ele si glazura deasupra.

Sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce trebuie să pui dimineața în cafea pentru a te bucura de proprietățile sale? Florentina Opriș își dezvăluie trucul: „Îți stimulează metabolismul și te ajută să slăbești.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Giulia Nahmany a realizat înghețata preferată a starului Dua Lipa. Ce combinație inedită preferă vedeta internațională?

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies