Tort cu ciocolata si migdale! Gata imediat si foarte gustos!

Tort cu ciocolata si migdale! Gata imediat si foarte gustos!
Tort cu ciocolata si migdale! Gata imediat si foarte gustos!

Aceasta reteta de tort este foarte usoara si se prepara rapid. Uite cum sa o faci!

 

Ingrediente:
Pentru blat:
120 gr unt
80 gr zahar pudra
6 galbenusuri+ 6 albusuri
120 gr ciocolata neagra
160 gr zahar pudra
120 gr faina de grau
50 gr migdale tocate
Pentru decor:
100 ml apa
200 gr zahar pudra
45
gr unt
210 g de pudra de cacao
Mod de preparare:
1. Topeste mai intai ciocolata la bain-marie.
2. Mixeaza untul cu zaharul pudra foarte bine, dupa care pune faina si migdalele.
3. Adauga galbenusurile. Mixeaza dupa fiecare galbenus pus.
4.
Incorporeaza usor apoi ciocolata topita.
5. Pune apoi albusurile spuma in compozitie, omogenizeaza cu o spatula si transfera intr-o tava de copt.
6. Baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru aproximativ 60 de minute. Ar fi bine sa folosesti o tava cu inel detasabil.
7. Cat se coace blatul, topeste untul si amesteca-l cu cacaoa.
8. Pune apoi apa si zaharul la mediu. Trebuie sa obtii un sirop usor colorat.
9. Scoate blatul din cuptor, injumatateste-l pe orizontala si toarna jumatate din sirop pe o parte din blat.
10. Acopera cu a doua parte de blat, apoi cu restul de sirop si toarna si untul topit cu cacao.
Sursa

Ingrediente:

Pentru blat:


120 gr unt
80 gr zahar pudra
6 galbenusuri+ 6 albusuri
120 gr ciocolata neagra
160 gr zahar pudra
120 gr faina de grau
50 gr migdale tocate

Pentru decor:

100 ml apa
200 gr zahar pudra
45 gr unt
210 g de pudra de cacao

Mod de preparare:

1.

Topeste mai intai ciocolata la bain-marie.

2. Mixeaza untul cu zaharul pudra foarte bine, dupa care pune faina si migdalele.

3. Adauga galbenusurile. Mixeaza dupa fiecare galbenus pus.

4. Incorporeaza usor apoi ciocolata topita.

5. Pune apoi albusurile spuma in compozitie, omogenizeaza cu o spatula si transfera intr-o tava de copt.

6. Baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru aproximativ 60 de minute.
Ar fi bine sa folosesti o tava cu inel detasabil.

7. Cat se coace blatul, topeste untul si amesteca-l cu cacaoa.

8. Pune apoi apa si zaharul la mediu. Trebuie sa obtii un sirop usor colorat.

9. Scoate blatul din cuptor, injumatateste-l pe orizontala si toarna jumatate din sirop pe o parte din blat.

10. Acopera cu a doua parte de blat, apoi cu restul de sirop si toarna si untul topit cu cacao.


Sursa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies