Tort cu mousse de piersici! Un deliciu pentru zilele de toamna!

Tort cu mousse de piersici! Un deliciu pentru zilele de toamna!
Tort cu mousse de piersici! Un deliciu pentru zilele de toamna!

Aceasta reteta de tort este delicioasa si se prepara foarte usor. Iata ce ai de facut.

 

Ingrediente
1 pachet piscoturi, 2 borcane mari cu compot de piersici, 500 ml frisca, 2 pachete gelatina, 5 oua, o cana zahar, esenta de lamaie sau de portocala, fructe pentru ornat.
Mod de preparare
Piersicile din compot se pun la scurs. Cand s-au scurs se dau prin blender pana devin o pasta.
Se pun ouale si zaharul intr-un castron. Se bat putin pana se omogenizeaza zaharul, apoi se pun pe baie de aburi. Intre timp se bate frisca tare si se da la frigider. Gelatina se pune la inmuiat in 3 linguri cu compot. Se amesteca bine ouale cu un tel, sa nu formeze cocoloase. Cand s-a ingrosat si arata ca o smantana se ia de pe foc. Gelatina se topeste si se adauga in crema de oua, apoi se pune si esenta.
Se lasa putin la racit. Se adauga piureul de piersici in frisca. Crema racita se adauga si ea in frisca. Se tapeteaza o forma cu folie de plastic. Se pune un rand de piscoturi, unul de crema, piscoturi, crema si la sfarsit iar piscoturi. Se tine la frigider cateva ore pana se intareste crema. Se orneaza cu frisca si fructe, dupa imaginatia fiecaruia.
Sursa

Ingrediente

1 pachet piscoturi, 2 borcane mari cu compot de piersici, 500 ml frisca, 2 pachete gelatina, 5 oua, o cana zahar, esenta de lamaie

sau de portocala, fructe pentru ornat.

Mod de preparare

Piersicile din compot se pun la scurs. Cand s-au scurs se dau prin blender pana devin o pasta. Se pun ouale si zaharul intr-un castron. Se bat putin pana se omogenizeaza zaharul, apoi se pun pe baie de aburi. Intre timp se bate frisca tare si se da la frigider. Gelatina se pune la inmuiat in 3 linguri cu compot.
Se amesteca bine ouale cu un tel, sa nu formeze cocoloase. Cand s-a ingrosat si arata ca o smantana se ia de pe foc. Gelatina se topeste si se adauga in crema de oua, apoi se pune si esenta. Se lasa putin la racit. Se adauga piureul de piersici in frisca. Crema racita se adauga si ea in frisca. Se tapeteaza o forma cu folie de plastic. Se pune un rand de piscoturi, unul de crema, piscoturi, crema si la sfarsit iar piscoturi.
Se tine la frigider cateva ore pana se intareste crema. Se orneaza cu frisca si fructe, dupa imaginatia fiecaruia.

Sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies