Daca iti sarbatoresti ziua in post, acest tort genial iti va satisface pofta de dulce.
Ingrediente: 200 g faina, 200 g zahar, 300 g nuca
200 g margarina, 400 g gem, 10 g sare.
Mod de preparare: Se face un aluat consistent din faina, 200 g nuca data prin masina, zahar, margarina si o cescuta de apa. Se framanta bine si se tine o ora la frigider. Se taie aluatul in 5-6 parti egale si se fac foile de grosime 5 mm.
Se coc pe dosul tavii. Se monteaza tortul folosind drept umplutura gem si restul de nuci. Se poate glasa cu zahar ars.
Sursa
Ingrediente: 200 g faina, 200 g zahar, 300 g nuca200 g margarina, 400 g gem, 10 g sare.
Mod de preparare: Se face un aluat consistent din faina, 200 g nuca data prin masina, zahar, margarina si o cescuta de apa.
Se framanta bine si se tine o ora la frigider. Se taie aluatul in 5-6 parti egale si se fac foile de grosime 5 mm. Se coc pe dosul tavii. Se monteaza tortul folosind drept umplutura gem si restul de nuci. Se poate glasa cu zahar ars.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro