Gustul acrisor al visinelor este foarte potrivit in orice prajitura. Acest tort este incredibil.
Ingrediente
Blat
6 oua
6 linguri faina
6 linguri zahar
4 linguri ulei
1 praf de copt
Crema
1 plic gelatina alimentara
400 g iaurt gras
100 g zahar pudra
0,5 kg visine fara samburi
500 ml frisca
Mod
de preparare
Pregateste blatul de tort, amestecand mai intai ingredientele lichide si apoi pe cele solide.
Lasa blatul la racit, iar intre timp, ocupa-te de crema.
Amesteca iaurtul cu zaharul, adauga gelatina dizolvata in putina apa (la bain-marie) si apoi adauga 1/2 din frisca. Incorporeza in aceasta crema si visinele.
Taie blatul in doua parti, intre care asezi crema de visine.
Pune tortul la rece, la frigider, circa 3 ore.
Sursa: Copilul.ro
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro