Vedeta a pregătit un tort inedit, din straturi de clătite și a explicat, pas cu pas, care este rețeta.
Rețetele delicioase și inedite nu lipsesc niciodată de pe conturile de socializare ale Annei Lesko, iar aceasta reușește să surprindă întotdeauna, mai ales cu bucate tradiționale din zona ei, încercând să aducă de fiecare dată curiozitatea în rândul urmăritorilor, fapt care îi și reușește. Astfel, de la mâncăruri simple până la cele mai complexe, aduce un zâmbet pe buzele tuturor iubitorilor gastronomiei, care vor să încerce un nou preparat. De această dată, a pregătit tortul „Cușma lui Guguță”, care are la bază straturi din clătite, postând rețeta pe contul ei de Youtube.
Aluat clătite:
- 8 ouă
- 1 l lapte 3,5
- 10 linguri de zahăr
- 2 linguri de ulei
- 4 linguri de apă minerală
- 2 zahăr vanilinat
- 20 de linguri de făină
Cremă:
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
- 1 kg de smântână 24%
- 10 linguri zahăr pudră (după gust)
Umplutură clătite:
- 4 borcane de vișine în propriul suc
- 150 ml lapte condensat
- 1 ciocolată neagră
Cum pregătește Anna Lesko tortul „Cușma lui Guguță?”
Citește și: A murit cu zile în noaptea dintre ani, din cauza jarului căzut din sobă- stirilekanald.ro
Începe prin a realiza clătitele, menționând toate ingredientele de care are nevoie, apoi urmează crema, din smântână și zahăr pudră după gust. Umple clătitele cu vișine în suc propriu, le rulează și le așează în tavă, ulterior vine cu un strat de cremă, iar tortul este realizat în straturi, sub formă de piramidă, până la ultima clătită. Deasupra ei a adăugat și lapte condensat, apoi rade ciocolată neagră. Lasă tortul la frigider până a doua zi.