Tort de biscuiti Beurre cu capsuni - usor, racoritor si delicios

Tort de biscuiti Beurre cu capsuni - usor, racoritor si delicios
Tort de biscuiti Beurre cu capsuni - usor, racoritor si delicios

Se poate prepara si cu alte fructe daca nu aveti in casa capsuni.

Iata de ce ai nevoie: 250 ml de lapte, 200 g ciocolata neagra, 100 g de ciocolata din lapte, 250 ml smantana pentru frisca, 50 g zahar pudra, 250 g branza de tip Philadelphia, 250 g capsuni.

 

Umplutura: 100 g ciocolata neagra, 80 ml de smantana cu 35% grasime

 

Mod de preparare: Topiti ciocolata neagra si laptele in microunde sau bain-marie.

Se amesteca bine si se lasa deoparte. Bateti crema cu zahar pudra pana cand obtineti o crema frisca. Se toarna o lingura de branza in ciocolata topita si se amesteca pana cand compozitia este omogena. Este putin dificil pana se amesteca cele doua texturi, insa daca amestecati bine, compozitia se va omogeniza.

 

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Tort de mac si gem de piersici - Reteta simpla si rapida

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies