Aceasta reteta de tort raw vegan este delicioasa si se prepara foarte rapid.
Ingrediente blat
20g curmale
100g fulgi de cocos
Ingrediente crema
300g caju
1 lingura de unt de cocos
3 linguri de cacao
2-3 linguri miere
Mod de preparare
Se pun curmalele si nucile caju la inmuiat in apa de seara, in boluri de separate.
Ziua urmtoare se pun curmalele in blender si se mixeaza cat sa se transforme intr-o pasta. Se adauga nuca de cocos si se mixeaza din nou.
Se pune blatul intr-o forma cu fund detasabil, se preseaza si se pune la frigider pana cand e gata crema.
Nucile caju se pun in blender, apoi se adauga uleiul de cocos, pudra de cacao si mierea.
Cand obtii o compozitie fina, se pune peste blat si se niveleaza. Poti decora cu fructe de padure.
Se tine la frigider timp de cateva ore.
sursa
Ingrediente blat
20g curmale
100g fulgi de cocos
Ingrediente crema
300g caju
1 lingura de unt de cocos
3 linguri de cacao
2-3 linguri miere
Mod de preparare
Se pun curmalele si nucile caju la inmuiat in apa de seara,
in boluri de separate. Ziua urmtoare se pun curmalele in blender si se mixeaza cat sa se transforme intr-o pasta. Se adauga nuca de cocos si se mixeaza din nou.
Se pune blatul intr-o forma cu fund detasabil, se preseaza si se pune la frigider pana cand e gata crema.
Nucile caju se pun in blender, apoi se adauga uleiul de cocos, pudra de cacao si mierea.
Cand obtii o compozitie fina, se pune peste blat si se niveleaza. Poti decora cu fructe de padure.
Se tine la frigider timp de cateva ore.
sursa Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro