Acest tort de ciocolata este gata imediat, asa ca te invitam si pe tine sa il prepari.
Baza:
350 grame curmale
2 linguri seminte de susan macinate
4 linguri cacao
3 linguri unt ce cocos
Crema:
2 avocado coapte
½ ceasca lapte cocos
100 grame unt de cacao topit
4 linguri indulcitor (agave, zahar, miere sau artar)
3 linguri cacao
aroma: portocala rasa( sau, dupa gust: rom, alune macinate)
Preparare: ingredientele pentru baza se pun in procesor si se obtine o pasta lipicioasa care se pune in forma. Apoi ingredientele pentru crema de mixeaza in blender, adaugand aroma aleasa. Eu am folosit coaja rasa de portocale. Data viitoare tortul va avea aroma de rom.
Elementul surpriza: intre cele 2 straturi am pus alune coapte, partial macinate. Da, le-am pierdut enzimele, dar adaugat ceva aroma. Pot fi nuci sau fructe uscate si rehidratate. Isi au rolul lor intre doua straturi concentrate si consistente, credeti-ma.
Apoi, 3 ore de frigider si …gata. Iese o bunatate de tort cu putina munca si putine ingrediente.
Sursa: VeganuFericit.ro
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro