Acest tort este un desert excelent, foarte sanatos si foarte gustos. Iata cum se prepara.
Ingrediente
Unt de cacao 70 g topit
300g caju hidratat timp de o ora
Miere 70 g( eu am folosit de rapita)
Pudra de roscove sau cacao – 1-2 linguri
Praf de vanilie
100g apa
Prima data puneti in blender caju, apoi cand acesta este cremos ca o pasta, adaugati şi restul ingredientelor.
Apa se pune usor, astfel crema sa nu fie nici prea moale, dar nici prea tare.
Apoi compozitia se pune in inelul de tort şi se lasa la congelator 2-3h.
Sursa
Ingrediente
Unt de cacao 70 g topit
300g caju hidratat timp de o ora
Miere 70 g( eu am folosit de rapita)
Pudra de roscove sau cacao – 1-2 linguri
Praf de vanilie
100g apa
Prima data puneti
in blender caju, apoi cand acesta este cremos ca o pasta, adaugati şi restul ingredientelor.
Apa se pune usor, astfel crema sa nu fie nici prea moale, dar nici prea tare.
Apoi compozitia se pune in inelul de tort şi se lasa la congelator 2-3h.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro