Aceasta reteta de tort este absolut delicioasa! Se face rapid si este desertul perfect pentru o zi de vara.
Ingrediente pentru blat
2 pachete biscuiţi simpli
1 cană unt de arahide
Pentru crema 1
500 ml smântână pentru frişcă
25 g îndulcitor
1 plic gelatină incoloră
fructe după preferinţă
Pentru crema 2
3 ouă
coaja rasă de la 1 portocală
200 ml suc natural de portocale
25 g îndulcitor
3 linguri făină
50 g unt
Pentru decor
3-4 piersici
1
1/2 plic gelatină incoloră
100 ml compot de piersici
Preparare
Treci biscuiţii prin maşina de tocat şi adaugi unt de arahide cât să obţii un blat care nu se ţine de mâini. Aşezi biscuiţii într-o formă rotundă de tort cu inel detaşabil, pe care o dai la frigider. Baţi smântâna cu îndulcitorul şi adaugi gelatina preparată conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro