Tortul de visine si piscoturi este absolut delicios! Se face foarte rapid si nu necesita coacere!
Ingrediente pentru blat si crema tort:
250 g piscoturi de sampanie
10 g de gelatina (foite)
170 g de unt
170 g de zahar
300 g de smantana
300 g de iaurt
300 ml frisca lichida
500 g de visine (visine congelate sau proaspete), scriu cei de la PreparateDeVis.ro.
Cheesecake soufflé simplu si rapid. Se prepara din 3 ingrediente in 30 de minute!
Ingrediente pentru sirop tort:
200 ml de lapte
2-3 linguri de zahar
Ingrediente ornat tort:
1 lingura de zahar tos
10-15 visine cu codite sau fara
50-100 g de ciocolata cu lapte
Prajitura "Nebunica" cu budinca, fara coacere! Cea mai rapida si ieftina reteta!
Mod de preparare tort:
Intr-o cratita se ard 2-3 linguri de zahar, nu foarte tare, doar cat sa prinda putina culoare si sa nu devina prea
Jumatate din compozitia de crema de tort se pune peste stratul de piscoturi. Se aseaza frumos pe toata suprafata formei de tort si se acopera cu un alt strat de piscoturi insiropate si apoi se adauga restul de crema si se niveleaza. Se lasa tortul la frigider cateva ore (4-5 ore) sa se intareasca bine.
Tort cu visine si piscoturi, o reteta de tort festiv, potrivit pentru ocazii deosebite, foarte gustos, cu un gust minunat, dulce-acrisor si o aroma placuta de visine.
Sursa, sursa foto: PreparateDeVis.ro