Tort “Raffaello” fără coacere – o reţetă excelentă pentru weekend

Tort “Raffaello” fără coacere – o reţetă excelentă pentru weekend
Tort “Raffaello” fără coacere – o reţetă excelentă pentru weekend

Tortul “Raffaello” este o prajitura indragita de toata lumea, iar pe internet sunt o multime de retete pentru prepararea sa.

Noi insa va prezentam o reteta uimitoare fara a fi nevoie sa dati prajitura la cuptor. Se prepara foarte rapid, iar rezultatul va va da toate asteptarile peste cap.

Ingrediente:

350 ml lapte, 1.5 linguri faina,

2 linguri amidon de porumb,

100 g zahar,

1 plic zahar vanilat,

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

250 ml frisca,

2 linguri zahar pudra,

100 g unt,

300 g biscuiti,

100 g lapte condensat fiert,

100 g fulgi de cocos

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecati zaharul, laptele, zaharul vanilat, amidonul de porumb si faina, apoi turnati amestecul intr-o cratita pe foc mediu. Fierbeti compozitia, pana capata consistenta unei budinci, apoi amestecati-o bine cu untul.

Intr-o tava detasabila tapetata cu folie alimentara (dimensiunile 20 cmx 20 cm) adaugati 2 linguri din crema preparata mai devreme si nivelati. Adaugati un strat de biscuiti, apoi ungeti toata suprafata cu laptele condensat fiert si din nou adaugati un strat de biscuiti.
Ungeti toata suprafata cu crema de vanilie si iarasi adaugati un strat de biscuiti. Adaugati frisca batuta si presarati din ambundenta fulgii de cocos. Dati tava in frigider pentru 2-3 ore.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

REŢETĂ Pate de ficat de casă – simplu, sănătos, gustos!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies