Tortul “Raffaello” este o prajitura indragita de toata lumea, iar pe internet sunt o multime de retete pentru prepararea sa.
Noi insa va prezentam o reteta uimitoare fara a fi nevoie sa dati prajitura la cuptor. Se prepara foarte rapid, iar rezultatul va va da toate asteptarile peste cap.
Ingrediente:
350 ml lapte, 1.5 linguri faina,
2 linguri amidon de porumb,
100 g zahar,
1 plic zahar vanilat,
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
250 ml frisca,
2 linguri zahar pudra,
100 g unt,
300 g biscuiti,
100 g lapte condensat fiert,
100 g fulgi de cocos
Mod de preparare:
Intr-un bol amestecati zaharul, laptele, zaharul vanilat, amidonul de porumb si faina, apoi turnati amestecul intr-o cratita pe foc mediu. Fierbeti compozitia, pana capata consistenta unei budinci, apoi amestecati-o bine cu untul.
Ungeti toata suprafata cu crema de vanilie si iarasi adaugati un strat de biscuiti. Adaugati frisca batuta si presarati din ambundenta fulgii de cocos. Dati tava in frigider pentru 2-3 ore.