Tort raw cu avocado si cocos! Invata sa faci un desert savuros!

Tort raw cu avocado si cocos! Invata sa faci un desert savuros!
Tort raw cu avocado si cocos! Invata sa faci un desert savuros!

Cu un timp de preparare foarte prietenos, de 20 minute aceasta este o prajitura cremoasa si gustoasa cu o balanta echilibrata intre dulce si acru.

 

INGREDIENTE:
150 grame curmale( hidratate pe timpul noptii)
70 grame fulgi de cocos
2 avocado  ( mai multe despre avocado aici)
70 grame cocos proaspat  (pulpa de la 1 nuca de cocos)
sucul de la 1 lime( poate chiar mai mult)
MODALITATE DE PREPARARE:
Pentru cocosul proaspat, am folosit un mini tocator cu ajutorul caruia am reusit sa obtin
fulgi.
Cu ajutorul unui blender vertical ne ocupam mai intai de blat.
Se pun curmalele impreuna cu fulgii de cocos uscati si se mixeaza pana se omogenizeaza, iar blatul este gata.
Am folosit o tava cu pereti detasabili de 26 cm, daca aveti mai mica va recomand sa o folositi pe aceea.
Pentru crema, se pune in acelasi recipient de la blat, avocado impreuna cu pulpa de cocos si sucul de la lime, pe care le mixam pana acestea sunt complet
amestecate si avem o textura cremoasa.
Adaugam crema peste blat si introducem tortul in frigider sau congelator.
Tinut la congelator va fi mai usor de taiat in bucati.
Citeste mai multe retete pe danielaniculi.com.

INGREDIENTE:

150 grame curmale( hidratate pe timpul noptii)
70 grame fulgi de cocos
2 avocado  ( mai multe despre avocado aici)
70 grame cocos proaspat  (pulpa de la 1 nuca de cocos)
sucul de la 1 lime( poate chiar

mai mult)

MODALITATE DE PREPARARE:


Pentru cocosul proaspat, am folosit un mini tocator cu ajutorul caruia am reusit sa obtin fulgi.

Cu ajutorul unui blender vertical ne ocupam mai intai de blat.Se pun curmalele impreuna cu fulgii de cocos uscati si se mixeaza pana se omogenizeaza, iar blatul este gata.

Am folosit o tava cu pereti detasabili de 26 cm, daca aveti mai mica va recomand sa o folositi pe aceea.


Pentru crema, se pune in acelasi recipient de la blat, avocado impreuna cu pulpa de cocos si sucul de la lime, pe care le mixam pana acestea sunt complet amestecate si avem o textura cremoasa.Adaugam crema peste blat si introducem tortul in frigider sau congelator. 

Tinut la congelator va fi mai usor de taiat in bucati.

Citeste mai multe retete pe danielaniculi.com.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies