Ioana Ginghina iti recomanda pe blogul sau o reteta delicioasa de tort raw-vegan.
"Am folosit un inel de tort de 25 de cm, deci destul de marisor, caci vreau sa mananc din el toata saptamana.
Blatul
Migdale o cana şi o cana nuca romaneasca care au fost lasate la inmuiat 8 ore.
Daca vreti sa dati “viteza” procesului de inmuiere, puteti sa puneti apa fierbinte peste ele, insa nu vor mai avea aceleasi proprietati.
2 cani de fructe uscate, inmuiate şi ele cca o ora
Am folosit un mixt de fructe exotice.
Se proceseaza prima data nucile şi migdalele şi apoi se adauga fructele uscate.
Primul blat se intinde in forma de tort şi se da la congelator.
Crema cu portocale
500g caju inmuiat cca o ora
1/2 cana suc de portocale
75 g unt de cocos
3-4 linguri de miere.
Ingredientele se proceseaza la blender, toate, mai putin unul topit de cocos, care se adauga la final, cand crema este gata.
Apoi se intinde in forma de tort, peste blat.
Eu am decorat cu afine congelate şi am lasat tortul pana a doua zi la congelator.
Pentru a fi mancat trebuie scos cu 20 de minute inainte la temperaturi camerei.", scrie Ioana pe blog.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro