Tort raw vegan de ciocolata! Incearca aceasta reteta geniala!

Tort raw vegan de ciocolata! Incearca aceasta reteta geniala!

Acest tort raw vegan de ciocolata este deliciul suprem. Iata cum se prepara!

 

Blat:
1,1/3 cana* nuci (sau migdale)
1/2 cana curmale fara samburi
3 lg cacaocarob pentru cei mici
3 lg sirop de agave (sau miere daca nu sunteti vegani)
Crema:
300g unt natural de arahide, nesarat (sau 300g caju hidratat timp de 2-3 ore)
1, 1/2 cana lapte gras de cocos
1/2 cana cacaocarob pentru cei mici
1/2 cana sirop de agave (sau miere daca nu sunteti vegani)
1/3 cana ulei de cocos
1 praf zdravan de sare (esential la orice desert cu ciocolata, intensifica aroma;)
decor: cacao nibs, fructe uscate, fulgi de cocos, fructe proaspete, coaja de portocala, la alegere:)
*Am folosit o cana mare de 300ml
Pentru blat punem in robotul de bucatarie curmalele si le maruntim bine, apoi adaugam si nucile, pudra de cacao, siropul de agave si mixam bine.
Trebuie sa obtinem ceva faramacios care strans intre degete isi pastreaza forma. Presam compozitia intr-o tava cu fund detasabil (a mea are 22cm diametru) si o introducem la rece.
Pentru crema punem toate ingredientele in blender si mixam bine pana obtinem o crema fina, satinata (sau puteti folosi un tel si muschii din dotare. Din cand in cand opriti robotul si curatati peretii vasului cu o spatula. O turnam peste blat si introducem tortul in congelator peste noapte sau minim 4 ore. Decoram inainte de servire cu ce dorim.
Sursa: Madeline.ro

Blat:

1,1/3 cana* nuci (sau migdale)
1/2 cana curmale fara samburi
3 lg cacaocarob pentru cei mici
3 lg sirop de agave (sau miere daca nu sunteti vegani)

Crema:

300g unt natural de arahide, nesarat (sau 300g caju hidratat timp de 2-3 ore)
1, 1/2 cana lapte gras de cocos
1/2 cana cacaocarob pentru

cei mici
1/2 cana sirop de agave (sau miere daca nu sunteti vegani)
1/3 cana ulei de cocos
1 praf zdravan de sare (esential la orice desert cu ciocolata, intensifica aroma;)
decor: cacao nibs, fructe uscate, fulgi de cocos, fructe proaspete, coaja de portocala, la alegere:)

*Am folosit o cana mare de 300ml

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pentru blat punem in robotul de bucatarie curmalele si le maruntim bine, apoi adaugam si nucile, pudra de cacao, siropul de agave si mixam bine. Trebuie sa obtinem ceva faramacios care strans intre degete isi pastreaza forma. Presam compozitia intr-o tava cu fund detasabil (a mea are 22cm diametru) si o introducem la rece.

Pentru crema punem toate ingredientele in blender si mixam bine pana obtinem o crema fina, satinata (sau puteti folosi un tel si muschii din dotare. Din cand in cand opriti robotul si curatati peretii vasului cu o spatula. O turnam peste blat si introducem tortul in congelator peste noapte sau minim 4 ore. Decoram inainte de servire cu ce dorim.

Sursa: Madeline.ro

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu fostul soț din ultima perioadă. Ce i-au spus copiii ei și la ce să renunțe. „Silviu a murit având cu mine o relație de dușmănie.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Ce decizie au luat Culiță Sterp și Daniela Iliescu după ce s-au cununat! Artistul a făcut marele anunț: „În curând...”

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină