Tortul care sa-ti impresioneze soacra este delicios si este cu glazura din crema de branza.
Ingrediente:
Pentru crema:
450 g crema de branza
130 g zahar
sare
2 oua
80 g smantana fermentata
80 g frisca
1 lingurita esenta de vanilie
Pentru blat „Red Velvet“:
300 g faina
300 g zahar
45 g cacao pudra
1 lingurita bicarbonat de sodiu
sare
2 oua
300 ml ulei
230 ml lapte batut
½ sticluta colorant rosu alimentar
1 plic zahar vanilat
10 ml otet alb
Pentru glazura din crema de branza:
350 g zahar pudra
450 g crema de branza
110 g unt
1 plic zahar vanilat
Pentru ornamentele de ciocolata:
110 g ciocolata alba
10 g unt
Mod de preparare:
Pentru crema incalzesti cuptorul la 170 de grade. Tapetezi o forma rotunda speciala pentru prajituri. Bati usor crema de branza, apoi adaugi zaharul si sarea, ouale, unul cate unul, smantana fermentata, frisca si extractul de vanilie si le mixezi pana se incorporeaza bine.
Citeste continuarea aici.