„Tot ce ai făcut pentru noi.” Cui i-a lăsat Tavi Clonda un mesaj de dragoste. Artistul a făcut acest lucru public

„Tot ce ai făcut pentru noi.” Cui i-a lăsat Tavi Clonda un mesaj de dragoste.  Artistul a făcut acest lucru public
„Tot ce ai făcut pentru noi.” Cui i-a lăsat Tavi Clonda un mesaj de dragoste. Artistul a făcut acest lucru public

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă și au împreună două fete pentru care ar face orice.

Cu toate că la începutul relației au fost criticați, cei doi se bucură unul de celălalt de opt ani și au reușit să își întemeieze o familie minunată.

Citește și: „Sistemul meu imunitar scade.” Gabriela Cristea, despre boala de care suferă din cauza epuizării

Ce femeie i-a lăsat un mesaj de iubire lui Tavi Clonda

În anul 2015 Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au oficializat relația, moment în care au decis să își facă și cununia civilă.

Artistul și-a declarat iubirea altei femei pe rețelele de socializare. Ea este foarte importantă pentru el și a ținut să spună acest lucru în mod public.

Este vorba despre mama lui, pe care o respectă și o iubește necondiționat. Cu ocazia zilei de naștere a femeii, artistul și-a dorit să îi mulțumească pentru tot celei care i-a dat viață.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Femeia are o relație foarte bună cu fiicele artistului și petrece foarte mult timp cu ele, dar și cu cei doi îndrăgostiți. Din acest motiv, Tavi Clonda și-a dorit să îi mulțumească și să îi transmită toată iubirea pe care i-o poartă, în mod public.

„La mulți ani, scumpă mamă! Să fii sănătoasă să te bucuri de copii, nepoți, de viață! Suntem mândri de tine și îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi și pentru ce vei mai face! Te iubim până la cer”,

a transmis Tavi Clonda pe pagina sa de Facebook.

Citește și: ,,Asta îi reproșez.” Tavi Clonda, despre căsnicia cu Gabriela Cristea

 Ce femeie i-a lăsat un mesaj de iubire lui Tavi Clonda
Ce femeie i-a lăsat un mesaj de iubire lui Tavi Clonda[Sursa foto: Instagram]

Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au proiectat singuri casa

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt doi oameni împliniți din toate puncte de vedere și sunt foarte mândri de realizările lor de până acum.

Cei doi au două fetițe pe care le iubesc foarte mult, iar familia lor este foarte unită.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au proiectat singuri casa și au muncit din greu pentru a-și îndeplini visul.

„Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel.

De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și niciunul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor”, a povestit Tavi Clonda, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu.

 Ce femeie i-a lăsat un mesaj de iubire lui Tavi Clonda
Ce femeie i-a lăsat un mesaj de iubire lui Tavi Clonda[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce decizie a luat Gabriela Cristea, referitor la copiii săi. Vedeta i-a retras de la grădiniță



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Am două fete acasă și sunt sigură de un lucru.” Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi, la TV. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies