„Tot ce greșește el e din cauza ta, se poartă urât, vorbește urât, te jignește, te devalorizează.” Oana Roman, despre situațiile neplăcute la care a fost supusă în timpul relației cu Marius Elisei!

„Tot ce greșește el e din cauza ta, se poartă urât, vorbește urât, te jignește, te devalorizează.” Oana Roman, despre situațiile neplăcute la care a fost supusă în timpul relației cu Marius Elisei!
„Tot ce greșește el e din cauza ta, se poartă urât, vorbește urât, te jignește, te devalorizează.” Oana Roman, despre situațiile neplăcute la care a fost supusă în timpul relației cu Marius Elisei!

Oana Roman a spus tot adevărul despre relația pe care a avut-o cu Marius Elisei.

Deși după ce a divorțat de tatăl fetiței sale, Oana Roman a preferat să păstreze discreția, refuzând să vorbească despre motivul care a dus la separare, acum vedeta a și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a vorbit despre tot ceea ce a trăit alături de Marius Elisei.

Oana Roman a făcut declarații inedite despre Marius Elisei

Citește și: „Nu mă târam pe jos!” Marius Elisei neagă acuzațiile conform cărora ar fi avut probleme cu alcoolul! Care era, de fapt, cantitatea de alcool pe care fostul soț al Oanei Roman o consuma zilnic?

Oana Roman, despre abuzurile la care a fost supusă în timpul relației cu Marius Elisei
Oana Roman și Marius Elisei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „El nu mai avea unde să meargă. Nu își mai dorea să stea cu părinții lui. El trebuia să își caute pe altcineva și să se ducă acolo direct. ” Oana Roman, despre noua relație a lui Marius Elisei!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fiica lui Petre Roman susține că a trăit într-o relație toxică și nu și-a dat seama de acest lucru timp de 8 ani. De aceea, vedeta vrea să facă un apel la adresa femeilor care se confruntă cu acest comportament, să plece cât mai repede din relația respectivă.

Acești oameni devin torționari, ca în lagărele de concentrare. Doar că nu te omoară fizic, dar te omoară emoțional, mental.

Te seacă de puteri. Eu nu mi-am dat seama 8 ani. 8 ani eu nu am realizat nimic. Te terorizează în sensul în care nimic nu e bine, tot ce greșește el e din cauza ta, se poartă urât, vorbește urât, te jignește, te devalorizează, te face să crezi că nu ești bun de nimic, te face să crezi că totul e din vina ta, te face să crezi că ai pierdut acea iubire și acea fericire din cauză că tu ai o problemă, tu ai făcut ceva care n-a fost bine.
Apoi se victimizează și spune că el a încercat, el e minunat, dar eu nu sunt în stare. E vorba de un abuz verbal, emoțional major pe care creierul foarte greu îl poate gestiona
.”, a declarat Oana Roman pentru Antena Stars.

Oana Roman, despre comentariile negative pe care le primește

Oana Roman, despre abuzurile la care a fost supusă în timpul relației cu Marius Elisei
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Oana Roman este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Deși are o comunitate numeroasă de persoane care o apreciază, vedeta se confruntă uneori și cu anumite comentarii negative din partea urmăritorilor săi. Cu toate acestea, Oana Roman nu este deranjată atât de tare, fiind conștientă că nu poate fi pe placul tuturor.

Însă, vedeta nu acceptă sub nicio formă comentariile negative la adresa copilului său.

Hate-ul oricum există. Și dacă arăți doar frumos, tot există hate. El nu va dispărea niciodată. Eu cred că este cumva un rău necesar pentru că nu există niciun om pe care să îl placă toată lumea. Eu nu pretind asta și nu cred că se poate întâmpla lucrul ăsta. Eu nu cred că un om poate fi plăcut de toată lumea. Nu mă doare, însă sunt lucruri care mă deranjează.

În primul rând, în momentul în care se discută sau se comentează copilul meu, asta mă deranjează foarte tare și mi-aș dori foarte mult ca oamenii să înțeleagă că există limite. Și că sunt anumite lucruri despre care nu este ok să vorbim urât sau să comentăm, să ne dăm cu părerea fără să știm datele din interior. Mai ales, nu este ok în niciun context, sub nicio formă, să comentăm copiii nimănui vreodată .”, a mai spus Oana Roman pentru sursa mai sus menționată.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut.” Ana Baniciu și Edy Kovacs vor deveni părinți! Fiica lui Mircea Baniciu va aduce pe lume primul său copil. Artista, primele declarații despre sarcină!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies