Tot ce nu știai despre soțul Alexandrei Stan. Detaliile care au cucerit-o pe cântăreață

Tot ce nu știai despre soțul Alexandrei Stan
Tot ce nu știai despre soțul Alexandrei Stan. Detaliile care au cucerit-o pe cântăreață

Află tot ce nu știai despre Emanuel Petre Necatu, actualul soț al cântăreței Alexandra Stan.

Cine este soțul Alexandrei Stan

Emanuel Petre Necatu, soțul Alexandrei Stan, în vârstă de 35 de ani, s-a născut în orașul Câmpulung Muscel.
Încă din copilărie, era pasionat de artele ezoterice, antrenându-se de la vârsta de 12 ani alături de prietenul său, Roger Bogdan.
În anul 2013, a câștigat locul trei la Campionatul Național de Kempo și a făcut parte din Federația Română de Kempo Jujitsu Brazilian BJ.


A urmat cursurile Școlii de Muzică și Arte din Câmpulung Muscel.
A absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității București, în anul 2008.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cine este soțul Vlăduței Lupău, Adrian Rus

În anul 2010, termină masterul, cu specializare în Managementul Afacerilor, în cadrul Academiei de Studii Economice București.
A făcut parte din Federația Română de Aikido.


A activat ca bogyguard în echipa lui Roger Bogdan, supranumit ,,bodyguardul vedetelor". Fiind specializat în arta stradală, adică autoapărare pentru stradă, a asigurat protecția în cadrul unor petreceri private. De asemenea, o bună perioadă de timp a lucrat într-un club de fițe, în zona Herăstrău.
Emanuel Necatu s-a implicat într-un eveniment important, desfășurat în mediul online, ,,Energia sexuală vindecătoare în Taoism și energia vitală".
În prezent, Emanuel lucrează la Primăria Sectorului 5, dar se antrenează în continuare alături de prietenul său, Roger Bogdan, care i-a fost alături încă din copilărie.

alexandra stan sot

Citeste si: //BIOGRAFIE// Cine este Oana Marica. L-a cucerit fosta Miss Turism 2010 pe Alex Bodi?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum l-a cunoscut Alexandra Stan pe actualul soț

Cei doi s-au cunoscut datorită profesiei bărbatului, Emanuel fiind terapeutul Alexandrei Stan, cel care s-a ocupat de dezvoltarea personală a artistei.


„Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală.  Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri“, a explicat Alexandra Stan.
Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, bărbatul fiind cel care a făcut primul pas, dar și cel care a spus primul ,,Te iubesc".

„Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul «Te iubesc!» și a fost un moment care m-a detensionat.
Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”- a mărturisit artista.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cine este Smiley. Detalii neștiute despre viața artistului

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au ales să se cunune în secret

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au ținut relația departe de ochii presei, iar după câteva luni s-au căsătorit, uimind pe toată lumea.


Aceștia au făcut cununia civilă, în mare secret, la
Muzeul Etnografic din cadrul Mănăstirii Nămăiești, în zona care se numește ,,Nuntă Aleasă”, unde sunt expuse costume tradiționale românești.
Evenimentul a avut loc pe data de 24 aprilie, iar cea care a oficiat ceremonia a fost nimeni alta decât primărița orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi.

alexandra stan casatorie

Citeste si: //CITEȘTE// Totul despre cine este THEO ROSE| nume real, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Noi ne-am programat cununia civilă pe data de 24 aprilie, la Câmpulung, pentru că el este din Câmpulung și pentru că știam că acolo se poate face așa, mai în secret decât în București sau în Constanța, cununia civilă. Am decis să facem acolo și ne-am dorit foarte mult să oficializăm toată ceremonia într-un loc special. Adică nu ne-am dorit să facem la Primărie, așa că am avut o ceremonie foarte frumoasă, susținută chiar de doamna primar din Câmpulung, care este și prietena noastră”, a explicat Alexandra Stan.
Din fotografiile postate de cei doi pe Instagram, reiese că au ales să poarte costume populare. Alexandra i-a mulțumit public Elenei Lasconi pentru faptul că a înțeles dorința lor de a se cununa în secret, păstrând discreția.
„Îi mulțumim din suflet prietenei noastre, doamna primar, @elenalasconi, pentru discreție și pentru faptul că ne-a înțeles dorința de a ne cununa într-un loc atât de special și în așa mare taină. Nu vom uita niciodată această zi!”, a menționat Alexandra Stan pe Instagram.
După două săptămâni de la cununia civilă, cei doi, proaspăt cununați, au avut parte de o ceremonie religioasă deosebită la Biserica Sfântul Nicolae din Constanța, orașul natal al cântăreței, care a îmbrăcat rochia albă de mireasă și fericită a spus un ,,Da", din toată inima.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cine este iubita lui Florin Cîțu

Cel care a oficiat slujba a fost chiar părintele duhovnic al cântăreței, care a cununat-o și pe sora acesteia și i-a botezat nepoții.
La ceremonie a luat parte și duhovnicul lui Emanuel, un călugăr de la Mânăstirea Sitaru, aflată lângă București.
„Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim”, a adăugat interpreta.

Citeste si: //CITEȘTE// Totul despre: Cine este Andreea Raicu| data nașterii, viața persoanală, vârstă



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Florentina Raiciu, prepuspusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies