Tot ce trebuie să știi dacă ți-ai propus să te tatuezi pentru prima oară! Sfaturile specialiștilor

Sfaturi de la specialiști dacă ai decis să-ți faci un tatuaj
Sfaturi de la specialiști dacă ai decis să-ți faci un tatuaj

Tatuajele nu mai sunt văzute, în zilele noastră, ca o formă negativă de exprimare, folosită doar de clasele sociale de jos. Din contră, acum sunt foarte la modă tatuajele minimaliste, fiind alese nu numai de femei, ci și de bărbați.

Din ce în ce mai multe persoane aleg să se tatueze în această perioadă, având în vedere că tatuajele au ajuns să fie văzute ca accesorii permanente. Din păcate, nu toți oamenii cunosc regulile unui tatuaj, normele de igienă și cum ai grijă ca cerneala să fie cât mai rezistentă ș.a.m.d. Astfel, specialiștii au venit în ajutorul vostru cu sfaturi de care să țineți cont când luați o decizie atât de radicală, care vă va marca existența.

Citeste si: Tatuajul sprâncenelor te poate distruge! Sprâncenele îți schimbă complet fizionomia și trăsăturile

Ai grijă ca tatuajul ales să simbolizeze ceva pentru tine!

Dacă vă doriți mai multe tatuaje, daor pentru că sunt la modă, trebuie să te gândești serios la ce simbolizează ele pentru tine sau dacă te reprezintă. Chiar dacă acum tehnologia a avansat foarte mult, iar tatuajele se pot scoate cu un minim de durere, nu are rost să regreți și să treci printr-o perioadă lungă de proceduri, doar pentru că ți-ai tatuat ceva

care deși era la modă, nu te reprezintă deloc. Mai mult decât atât, dacă tatuajele nu simbolizează ceva pentru tine, te vei plictisi de el și vei vrea să îl acoperi, pierzând astfel timp și bani.

Sfaturi de la specialiști dacă ai decis să-ți faci un tatuaj
Sfaturi de la specialiști dacă ai decis să-ți faci un tatuaj

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Eliminarea tatuajelor – posibilă în cadrul clinicilor de specialitate

Specialiștii îți spun tot ce trebuie să știi despre tatuajele mici

Cele mai comune zone în care se fac tatuajele sunt umerii, încheieturile mâinilor, coastele și, mai nou, încheieturile picioarelor. Nu este recomandat să te tatuezi pe degetele pentru că epiderma este diferită față de restul corpului, iar dacă în prima lună (până ca pielea să se vindece complet), tatuajele vor arăta bine, după liniile se vor îngroșa și vor avea un aspect neplăcut.

Mai mult decât atât, pielea este mai subțire în această zonă, iar durerea resimțită ar putea fi una intensă.

Sfaturi de la specialiști dacă ai decis să-ți faci un tatuaj
Sfaturi de la specialiști dacă ai decis să-ți faci un tatuaj

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Piercing-ul în limbă ne îmbolnăvește și ne distruge dinții. Explicațiile unui specialist cunoscut.

Mai mult decât atât, dacă îți faci un tatuaj mic, este recomandat să mergi pe stilul minimalist pentru că pielea sau cerneala se pot întinde, iar cerneala se va contopi și tatuajul tău nu va mai arăta ca varianta inițială. După tatuare, trebuie să NU te expui la soare (și în egală msură, nici la solar) până ce tatuajul se vindecă și este foarte important să folosești pe zona tatuată o cremă hidratantă, care să ajute la vindecarea

zonei. E important să menții o igienă bună, să te speli des cu apă și cu săpun pentru că procesul de tatuare implică un set mici de ace care zgârie pielea pentru a lăsa cerneală în zona respectivă, motiv pentru care până face „coajă” tatuajul tău va fi practic, o rană deschisă care se poate infecta ușor.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Piercing-ul în limbă ne îmbolnăvește și ne distruge dinții. Explicațiile unui specialist cunoscut.

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies