Tot ce trebuie să știi despre noua ordonanță de urgență! Iată tot ce se va schimba din 1 iunie

ordonanță de urgență, 1 iunie, schimbări, noua ordonanță
ordonanță de urgență, 1 iunie, schimbări, noua ordonanță

Începând cu 1 iunie, va fi introdusă o nouă ordonanță de urgență. Iată proiectul care urmează să fie discutat, precum și ce se va schimba.

Începând cu data de 1 iunie, va trebui să ne readaptăm unui nou set de reguli, aferent unei noi ordonanțe de urgență. Totoată, proiectul acestei noi ordonanțe va fi discutat într-o ședință de Guvern, existând chiar posibilitatea instaurării acesteia.

Premierul României,  Ludovic Orban, a menționat că această propunere vizează introducerea unor noi măsuri de protecție, în contextul pandemiei de coronavirus, iar proiectul va intra în vigoare de pe 1 iunie, putând fi adoptat chiar la finalul lunii în curs.

Citeste si: Nelu Tătaru, informații de ultimă oră despre redeschiderea plajelor

Tot ce trebuie să știi despre noua ordonanță de urgență

Proiectul va fi discutat în cadrul unei ședințe de Guvern, înainte de aprobare, urmând să intre în vigoare în curând. „Avem proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru instituirea unor măsuri active în perioada de după 1 iunie.

Rugămintea noastră este ca acest proiect să intre în prima lectură deoarece ieri am primit foarte multe propune pe la partenerii sociali… El este în avizare. El îşi va produce efectele…” a declarat un secretar de stat, potrivit Huff.ro.

ordonanță de urgență, 1 iunie, schimbări, noua ordonanță
ordonanță de urgență, 1 iunie, schimbări, noua ordonanță

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Îl introducem în primă lectură. Atenţie, el trebuie să intre în vigoare până la data de 1 iunie pentru că practic reglementează chestiunea măsurilor active, menţinerii şomajului tehnic, noilor măsuri active după data de 1 iunie şi

trebuie să intre în vigoare până la 1 iunie deci îl introducem în primă lectură şi mai facem o şedinţă mâine sau poimâine,” a continuat acesta.

Citeste si: Vești bune! Țara preferată de români pentru vacanțe și-a redeschis cafenelele şi restaurantele

Ce se va schimba începând cu 1 iunie? Este vorba de noi măsuri de relaxare

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a explicat la începutul acestei săptămâni că în perioada următoare vor fi adoptate noi măsuri de relaxare, totul depinzând, însă, de evoluția pandemiei.

Printre aceste măsuri de relaxare ce ar putea intra în vigoare începând cu 1 iunie se numără: deschiderea restaurantelor și a teraselor.

ordonanță de urgență, 1 iunie, schimbări, noua ordonanță
ordonanță de urgență, 1 iunie, schimbări, noua ordonanță

Mai mult decât atât, începând cu data de 15 iunie, autoritățile discută deschiderea seonului estival și, implicit, a plajelor. Totodată, șomajul ethnic va fi prelungit și după data de 1 iunie, pentru firmele care au fost afectate de pandemia de coronavirus.

Citeste si: Când se redeschid terasele și plajele! Anunțul oficial făcut de Nelu Tătaru: „Ne gândim la...”

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Când se redeschid terasele și plajele! Anunțul oficial făcut de Nelu Tătaru: „Ne gândim la...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies