Tot ceea ce trebuie sa stii despre tenul cu pistrui

Tot ceea ce trebuie sa stii despre tenul cu pistrui
Tot ceea ce trebuie sa stii despre tenul cu pistrui

Cel mai mare dusman al tenului cu pistrui este soarele puternic al verii. Razele ultraviolete, care sunt prezente tot timpului anului, dar ating cea mai mare intensitate vara.

Iata cum sa-ti ingrijesti tenul cu pistrui pe timpul verii:

Expune-te la soare cu moderatie

Oricat de mult ti-ar placea sa faci plaja ore in sir, acest obicei este extrem de nociv pentru pielea ta pistruiata.

Pistruii iti indica faptul ca la nivelul pielii tale melanina nu este distribuita uniform, ceea ce te predispune la aparitia melanomului, un tip de cancer de piele extrem de agresiv.

De aceea, chiar daca iti doresti foarte mult o piele aramie, trebuie sa recunosti limitele pielii tale si sa eviti expunerea exagerata la soare.

Pe de alta parte, in cazul in care nu esti tocmai multumita de faptul ca esti pistruiata, trebuie sa ai in vedere ca razele ultraviolete cresc numarul de pistrui.

Foloseste creme cu factor de protectie solara

Tenul tau are nevoie de protectie suplimentara impotriva razelor UV.
De aceea este obligatoriu pentru frumusetea tenului tau sa folosesti pe timpul verii o crema cu factor de protectie 30 sau 50, in functie de nuanta pielii tale. Cu cat tenul tau este mai deschis, cu atat factorul SPF trebuie sa fie mai mare. Aplica in fiecare zi crema, inainte de a te machia. De asemenea, atunci cand petreci mult timp in aer liber, este necesar sa aplici crema de cateva ori pe zi.


Sursa: secretele.com

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies